2777
2789
عنوان

کاش داداشم سقط میشد همه مون راحت میشدیم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 257 پست
نه شوهرم چیزی نمیگه ولی خب خودم خجالت میکشم مخصوصا اینکه مادرم همه اموال رو زد به نام داداشم .خیلی ح ...

خدا به زندگیتون آرامش بده عزیزم خیلی سخته 😔💔

بیچاره خواهرت....

مامانت چیزی نمیگه؟؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نمیکم بیخیالش باش، ولی شما داری حال و ایندتو بخاطر این شرایط خراب میکنی، میگم نکرانی شما چیو درست ...

نه برنمیاد ولی خب همش استرس و فشار عصبیش رومه

فرض کن جایی زندگی کنه که از ساعت ۶ صب تا ۱۲ شب همش جنگ و دعوا و فحش و درارو محکم ببندن مه پنجره ها بلرزه ظرف بشکونن و....💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

برای همینه میگم ولش کنید شما به فکر آینده خودتون باشید. دلسوزی بی جا هم نکنید برای مادرتون ، کار دنی ...

برام دعا کن بتونم امسال قبول بشم راحت شم از شرشون 😔💔

عزیزم اینجور نگو انشالله خدا اهلش کنه میدونم عذاب میکشین ولی مرگ همه ب دست خداست با دعای منو شما کسی ...

چی بگم خواهر خسته شدم بخدا زار اومدم 😔😭

ان شاالله فرهنگیان یک شهر دیگه و خوب ، قبول بشیالهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

قربونت بشمم مرسی عزیزم 🥺💙

برادر من هم همینجوره

همسن و سال برادر شماست

تنها راه چاره اش اینه که بستری بشه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

خونه تونو عوض کنین آدرسشو بهش نگین الکی آرامشتونو بهم نزنه کامل ترد شه

هزینه و شرایطشو نداریم نمیشه که نمیشه

فقط باید مستقل بشیم من و خواهرم تا بتونیم فرار کنیم

برادر من هم همینجورههمسن و سال برادر شماستتنها راه چاره اش اینه که بستری بشه

چجوری باهاش سر میکنید ؟؟؟

ما بقران چندین بار بستری کردیم باز درست نشده و نمیشه

انگار ذاتشه

مجردین شماهم ؟

حق داریبابات نمیتونه بندازش بیرون؟

چرا میتونه

یکبارم خواسته اینکارو کنه

مامانم نزاشت و نمیزاره همه اتیشا از مامانم بلند میشه

عزیزم دیگه ۳۰ ساله بیکار همینه🤕همسایه مادرم همین بود پسرهآخرش پدرش دق کرد مُردآبروشون همه جا رفته ب ...

بچه که از شکم مادر بیرون میاد ، نااهل نمیشه

تربیت پدر و مادر بچه رو نااهل میکنه متاسفانه

عینهو داداش لجن منمتنفرم ازش

چقدر همدرد پیدا کردم تو این تاپیک 🥺💔

چجوری تحملش میکنین ؟؟

مجردین یا متاهل ؟؟؟

منم متنفرم ازش یعنی ریختشو دلم نمیخاد ببینم