2777
2789
عنوان

دعوا در دوران عقد استرس دارم😣

1468 بازدید | 100 پست

۳ هفته اس قهریم قراره خانواده هامون جمع بشن من و اون حرف بزنیم و بریم  مشاوره خیلی استرس دارم  و واقعا از همشون ناراحت و دل شکسته ام

خدااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکارت کردن

خانوادش گلایه میکنن ازم سر چیزایی که واقعا انجام دادم براشون سر اینکه چرا دیر دیر میرم خونشون . خودشم که الان ۲ ساله همش در طول هفته ۱ بار میاد منو میبینه و بیرون رفتنم ماهی ۱ بار اونم خودش بگه حرفم میزنم میگه خاله زنکی محبت توجه نداره همش من باید سراغش بگیرم مریض میشم نمیاد کلا دوسم نداره میاد خونمون انگار رو میخ نشسته 

خدااااا
اگه بچه هستین که خونواده ها تو مشکلاتتون دخالت میکنن و هنوز بالغ نشدین چرا ازدواج کردین با هم

بجه من نیستم اونه که با ۳۱ سال سن هنوزم کههنوزه مثل دختر قهر میکنه همش میگه تو بیا منت بکش و هر چی ایشون بگن من باید خفه بشم 

خدااااا
دوست نداره شاید ولی شایدم گرفتاره

چرا یعنی برای نهار و دستشویی و اینیستا گردی وقت داره برای زنگ زدن به منه فلک زده وقت نداره در کل این دوسال تماس تلفنی ما ۲ دقیقه طول نکشیده

خدااااا

قهر کردن کار بچه هاس. بگو اگه دوستم داری ابراز کن و گرم تر باش. و اگه دوسم نداری واضح بگو زندگی رو تموم کنیم. پای خونواده هارم وسط نکشید. خونوادش هم اینقد نق نزنن بهتره. تو که وظیفه نداری هی بری اونجا تازه هنوز عروسی نکردید و اون باید خونه بگیره

قهر کردن کار بچه هاس. بگو اگه دوستم داری ابراز کن و گرم تر باش. و اگه دوسم نداری واضح بگو زندگی رو ت ...

اخ دیگه خسته شدم از دست خودش و خانوادش تا الانم به خاطر پدرم که مریضه چیزی نگفتم که چیزیش نشه ولی این بار دیگه پدرم هم پشتمه

خدااااا
شاید زنگ میزنه حرفی ندارید باهم بزنید بحث مشترکتون کمه

مثلا با من حرف زدنی انگار مریضه رفیقش زنگ میزنه همچین با انرژی حرف میزنه تو جمع پیشم نمیشبنه حرف نمیزنه نزدیکم نمیشه انگار همیشه قهریم یک بار به زبون نگفته دوست دارم همش تو چت اونم به درد ننش میخوره

خدااااا