2777
2789
عنوان

دعوا در دوران عقد استرس دارم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 100 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خداااا😔😔😔به خانوادت حالا بگو نتیجه کاراشونو

حالا اگه خودم ازدواج میکردم میگفتن برو خودت انتخاب کردی بد تر میشد 

شوهرم الان دو ساله رمز گوشیش نمیده به نظرم یکی دیگه هست شک دارم بهش دوسش ندارم دیگه دلم شکسته خیلی ظاهر بین هستش به صورتم گیر میده که چرا لاغره و... خیلی اذیتم کرده کلاااااااا

خدااااا

خب تو چتم خوبه. شاید خونوادش محبت کلامی ندارن بچه شونم یاد نگرفته سخت نگیر. مهم اینه که تو عمل نشون بده و اگه تو عمل هم نشون نمیده دوست داره اینو مطرح کن. بگو کلا سردی 

حالا اگه خودم ازدواج میکردم میگفتن برو خودت انتخاب کردی بد تر میشد شوهرم الان دو ساله رمز گوشیش نمید ...

خب دیگه معلوم شد یه ریگی به کفششه. دختر تمومش کن بره . باباتم که پشتته طلاق بگیر تمام

تو ازدواج سنتی پسر رمز گوشیشو نده خیلی نوبره. باو جدا شو ازش ینی چی دو ساله نذاشته گوشیشو ببینی ! من خاستگار داشته باشم جلسه اول میگم میخوام ۵ دیقه گوشیتو ببینم خودمم گوشیمو میدم. این یه گیری به کفششه که نمیده 

خب تو چتم خوبه. شاید خونوادش محبت کلامی ندارن بچه شونم یاد نگرفته سخت نگیر. مهم اینه که تو عمل نشون ...

بله مشکل اصلی خانواده اس نه بحث چت نیست کم حرف کم حوصله مغرور  لجباز زود عصبی میشه 

خدااااا
تو ازدواج سنتی پسر رمز گوشیشو نده خیلی نوبره. باو جدا شو ازش ینی چی دو ساله نذاشته گوشیشو ببینی ! من ...

دقیقا خسته شدم یه پیج داشت هر ۴ ماه یک بار میگفت هک شدم تو مگه بلاگری هک بشی

خدااااا
بله مشکل اصلی خانواده اس نه بحث چت نیست کم حرف کم حوصله مغرور لجباز زود عصبی میشه

ببین مشکلات رو دو دسته کن اصلی و فرعی. اول روی اصلیا وقت بذار چون فرعی ها به مرور حل میشه ولی اصلیا اگه حل نشه فایده نداره‌ و مشکلات فرعی حل بشه ولی اصلیا حل نشه، چیزی حل نشده. مشکل اصلی اول اینه که رمز گوشیشو نمیده. دوم اینکه قهر میکنه . سوم اینکه سرده و باید قبول کنه و بپذیره که گرم تر باشه. 

بقیه چیزا به مرور آدما اخلاق هم دستشون میاد و کم کم درست میشن

ببین مشکلات رو دو دسته کن اصلی و فرعی. اول روی اصلیا وقت بذار چون فرعی ها به مرور حل میشه ولی اصلیا ...

دقیقا میخوام برم مشاوره  باهاش اگه مشاورم بگه زندگی با این نمیشه طلاق میگیرم

خدااااا
دقیقا خسته شدم یه پیج داشت هر ۴ ماه یک بار میگفت هک شدم تو مگه بلاگری هک بشی

باور کن با یکی در ارتباطه. خیلی اوضاع خیطه. 

پای خونواده ها رو ببرید از مشکلاتتون. خودتون با هم حرف بزنید و برید مشاوره.  خونواده ها رو دخالت ندید آتش بیار معرکه میشن ، اگرم خوب بشید باهم هی باز تو سرتون میزنن و دیگه کاراتون درست نمیشه اگه خونواده ها دخالت کنن. اینو چن سال بعد متوجه میشی

باور کن با یکی در ارتباطه. خیلی اوضاع خیطه. پای خونواده ها رو ببرید از مشکلاتتون. خودتون با هم حرف ب ...

بزار بیان به خودشون بگم پسرشان چیه چون همش منو مقصر میدونن 

خدااااا
بزار بیان به خودشون بگم پسرشان چیه چون همش منو مقصر میدونن

ببین تو هرچقدر هم بدی پسرشونو بگی از الان با چیزایی که گفتی معلومه اونا طرف پسرشونو میگیرن . و به تو حق نمیدن. فک نکن اگه پسرشونو رسوا کنی اونا طرف تو رو میگیرن. باید ناف این پسر از خوانوادش بریده شه. اگه اینقد بند خونواده ها هستین چرا اصلا ازدواج کردین؟ 

اگه مامان و باباش میان تو هم چن تا بدی هاشو به مامان و بابات بگو با اونا خودشون دعوا کنن ! مشکلات خودتون به خودتون ربط داره نه به خونواده ها.و اگه پسر ۳۱ ساله اینو نمی فهمه بهتره با همون مامان جونش زندگی کنه عزیزم 

ببین تو هرچقدر هم بدی پسرشونو بگی از الان با چیزایی که گفتی معلومه اونا طرف پسرشونو میگیرن . و به تو ...

۳۱ سالشه الان سه هفته اس به من زنگ نزده همش تو اینیستا استوری مادر میزاره 

خدااااا