2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرامش، نبود گیر دادن های الکی، وقت گذرونی با هرکی که دلت میخواد، فیلم دیدن، تخت خواب راحت، سرمایه خوب، خرج های کنترل شده و هزاران لذت هایی که دنیای متاهلی نداره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

پسر درست؟؟؟ تو این زمونه وجود نداره

درسته…

یکی از کابوس های اخیر منه

که دوست ندارم تنها باشم و از طرفی دوست هم ندارم با یک ادم بی ارزش باشم 

میترسم با همین فرمون ادامه پیدا کنه همیشه تنها بمونم و‌نتونم ادم مناسبی پیدا کنم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

درسته…یکی از کابوس های اخیر منهکه دوست ندارم تنها باشم و از طرفی دوست هم ندارم با یک ادم بی ارزش باش ...

مشکل همه هست. چون دیگه پسر درستی وجود نداره یا باید با یه روانی فقط برای تنها نبودن سر کنی. یا تنها بمونی

یکی بود کتکت میزد بهت خیانت میکرد فحشت میداد مسخرت میکرد بعد لذت میبردی

چرا خب باید همچین ادمی باشه😐

من تو رابطه بودم نه کتکم میزد نه خیلنت میکرد نه فحش میداد تازه همش ازم تعریف میکرد و حس خوب میداد

ولی خب جدا شدیم 

قطعا اگ بود حالم بهتر بود

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم

چرا خب باید همچین ادمی باشه😐من تو رابطه بودم نه کتکم میزد نه خیلنت میکرد نه فحش میداد تازه همش ازم ...

پارتنر اره تعریف میکنه چون یع مدت ازت  استفاده یه حال و حول کرده و رفته

ولی خونه شوهر از این خبرا نیس.  تایپیکای متاهلا رو بخون تا رویایی فکر نکنی

مشکل همه هست. چون دیگه پسر درستی وجود نداره یا باید با یه روانی فقط برای تنها نبودن سر کنی. یا تنها ...

فکر میکردم شاید من شانس ندارم هرکی رو میبینم یه مشکلی داره

گویا همه همینن پس 

فقط شاید یه تعداد اندکی خوب باشن 

که من فعلا ندیدم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دوچرخه سواری و کلاس اشپزی و شعر خوندن از سایت گنجور 

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره