2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا شاهد از غیب رسیدتازه دوستی اون بوده. شوهر بشه که صدصبرابر بدتر میشه

یدونه آروووم به شوخی با پشت دست زدم رو شونش چک زد تو صورتم محکم😑بعد چک میزد همیشه چیزی میگفتم می‌گفت جنبه نداری

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

لایک👍👍+اینکه درگیر مدل مو نمیشیو کلی استرس رو تجربه نمیکنی

کلا فوایدش بیشتره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

وحشتناک بچه ننه بوده. حالا این بشه شوهر اخلاقای گند دیگشم میزنه بیرون

اخلاق بد که بینهایت داشت همیشه سوالم اینه زنی وجود داره که کنارش خوشبخت بشه😑

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

فکر میکردم شاید من شانس ندارم هرکی رو میبینم یه مشکلی دارهگویا همه همینن پس فقط شاید یه تعداد اندکی ...

یه دختره هست انقد ناز و محجوبه منشی دکترم هست اونجا یعنی کلی ادم میان میبیننش باورم نمیشد امروز وقتی دیدم مجرده تازه خواستگار هم میگفت اونی که ازدواج کرده ولی اخلاقش بهتره ترجیح میده به پسرای جوون که اهل دود و دمن انگار خواستگار خوبی هم نداره فکر میکردم بچه داشته باشه 

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره