2777
2789
تو که راحت پیدا میکنیپسرای الان کافیه یکی خرجشونو بده قشنگ میشینه باهات زندگی میکنه پولای پدر زنم خر ...

عزیزم من همچین ادمی نمیخوام

گفتم کسی که دوسش دارم اون نشد اصراری به ازدواج ندارم

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم. کاربری دوممه🙂

عزیزم من همچین ادمی نمیخوامگفتم کسی که دوسش دارم اون نشد اصراری به ازدواج ندارم

بازم جلویی. چون بابات پول داره از یکی خوشت بیاد مشکلاتتون خیلی کمه 

دغدغه کار و اجاره خونه و ماشبن و خرجی ندارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم آدم مناسب خودش میاد اما وقتی که منتظر نباشی و روی خودت تمرکز کرده باشی ترس این چیزارو نداشته با ...

امیدوارم …

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مگه پسرا دوست دخترشون رو میزنن؟؟؟چی رو مسخره میکنن؟😐

شوهر میگم

بله شوهر خائن دست بزن بچه ننه که زنشو جلو مادرش تحقیر میکنع و و. تا دلت بخاد هست ۴تا تایپیک متاهلای اینجا رو برا نمونه بخون

مگه پسرا دوست دخترشون رو میزنن؟؟؟چی رو مسخره میکنن؟😐

بله دوست پسر سابق من میزد

همه چیو مسخره میکنن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

همینکه همش گوشی دستم نیست چت کنمبه کسی آمار نمیدمگیر نمیده بهم کسینگران خیانت نیستمهی یکی نمیگه عکس ...

لایک👍👍+اینکه درگیر مدل مو نمیشی

و کلی استرس رو تجربه نمیکنی

بازم جلویی. چون بابات پول داره از یکی خوشت بیاد مشکلاتتون خیلی کمه دغدغه کار و اجاره خونه و ماشبن و ...

حالا که کسی که دوسش دارمو ندارمش 

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم. کاربری دوممه🙂

شوهر میگمبله شوهر خائن دست بزن بچه ننه که زنشو جلو مادرش تحقیر میکنع و و. تا دلت بخاد هست ۴تا تایپیک ...

بنظرت مردی که بگه مامانم گفته او لاغری باید چاق بشی بچه ننس؟ خودم عقلم کار نمیکنه دیگه واقعا

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یک تعمیم بی دلیل....لطف خدا برای هر کسی متفاوته یکی در تنهایی یکی در خدمت یکی در شغل و... خیلی از ...

حضرت عیسی (ع) یک پیامبر اولوالعزم وهرگز ازدواج نکرد تمام عمرش هم در لطف خدا و انجام رسالت بود
 حضرت یحیی (ع) هرگز ازدواج نکرد مقام بالایی نزد خدا داشت و زندگی‌اش تماما در مسیر هدایت بود
 حضرت فاطمه معصومه (س)  ازدواج نکرد 

لطف خدا برای افراد مجرد در طول تاریخ بوده و هست 

ی آلوی شیرینم🎀

حالا که کسی که دوسش دارمو ندارمش

منی که طرفو دوست داشتم و کنارم بود ریدم با انتخابم

خیلی ببخشید ولی واقعیته😂آدما تا زمانی خوبن که دورن

اره مگه بچه ۱۰ سالس که مامانش برا اندامش تصمیم بگیره😐😐

بهم می‌گفت تو لاغری مامانم گفته چاق شو😑بعد می‌گفت مامانم گفته بد نیستی زیاد واسه چاق شدن سخت نگیر

بیا شاهد از غیب رسیدتازه دوستی اون بوده. شوهر بشه که صدصبرابر بدتر میشه

واقعا دلم برا زنش میسوزه....