2777
2789

اقا موافقا لایک؟

سینگلی برا کسی که حوصله توضیح که چیکار میکنه،کجا میره،شبا بیدار میمونه رو نداره،خوراکیاشو با هیشکی تقسیم نمیکنه،مغرور لنتی دست نیافتنییییهه نعمته😎

شاید محال باشد بی پر پریدن اما،اوج شکوه دریا پرواز یک نهنگ است.

فکر میکردم شاید من شانس ندارم هرکی رو میبینم یه مشکلی دارهگویا همه همینن پس فقط شاید یه تعداد اندکی ...

تعداد اندک هم پدر مادر دختره جور میکشن خرج پسره رو میدن که سر زندگی بمونه.  وگرنه دوره مردی و مردونگی و تکیه به پسرا تموم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارتنر اره تعریف میکنه چون یع مدت ازت استفاده یه حال و حول کرده و رفتهولی خونه شوهر از این خبرا نیس ...

کسی از من استفاده ای نکرده 

ولی من کاری به زندگی کسی ندارم

خودم اگه کسی که دوسش داشتم کنارم بود خوشحال تر بودم خب نه هر مردی

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم. کاربری دوممه🙂

لطف خدا یعنی همسر مناسب نه تنهایی

یک تعمیم بی دلیل....

لطف خدا برای هر کسی متفاوته 

یکی در تنهایی  یکی در خدمت  یکی در شغل و... 

خیلی از پیامبران، طولانی تنها زندگی کردند، ولی احساس رضایت و لطف الهی داشتن
مثلا حضرت عیسی(ع) یا خیلی از عارفان مسلمان سال‌ها مجرد یا در عزلت بودند و این رو لطف خدا می‌دیدن...!!

ی آلوی شیرینم🎀

همینکه همش گوشی دستم نیست چت کنم

به کسی آمار نمیدم

گیر نمیده بهم کسی

نگران خیانت نیستم

هی یکی نمیگه عکس بفرس

و فلان

خودش لذته

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

کسی از من استفاده ای نکرده ولی من کاری به زندگی کسی ندارمخودم اگه کسی که دوسش داشتم کنارم بود خوشحال ...

دیگه برای ارمانهای امام که باهات تو رابطه نبوده

بعدم دوستی زمین تا اسمون با ازدواج فرق داره امار طلاق وحشتناک بالاس اگر خوب بود اینقد طلاق نداشتیم

لطف خدا یعنی همسر مناسب نه تنهایی

تنهایی بهتر از بودن با آدمای مزخرفه

همسر مناسب هم به وقتش پیدا میشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اینم بگم من خونه ی بابام واقا پادشاهی میکنم همه چیزم اماده تک فرزندم پولم بهم میدن دلم بخواد کار میکنم دلم نخوادم نمیکنم همه چی دارم 

اما اگه اونی که دوسش داشتم بود باز خوشحال تر بودم

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم. کاربری دوممه🙂

من وقتی سینگل بودم انواع بازی ها رو تا آخرش میرفتم بخور بخواب بخودم می‌رسیدم میرفتم بیرون حالا گاهیم افسرده که چرا سینگلم

شبا تا صبح بیدار بودم چای و قهوه. و بازی

حالا چی حاااااالا چی روزی ۱۰ بار پوشک عوض میکنم .....

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

درسته…یکی از کابوس های اخیر منهکه دوست ندارم تنها باشم و از طرفی دوست هم ندارم با یک ادم بی ارزش باش ...

عشقم آدم مناسب خودش میاد اما وقتی که منتظر نباشی و روی خودت تمرکز کرده باشی ترس این چیزارو نداشته باش

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اینم بگم من خونه ی بابام واقا پادشاهی میکنم همه چیزم اماده تک فرزندم پولم بهم میدن دلم بخواد کار میک ...

تو که راحت پیدا میکنی

پسرای الان کافیه یکی خرجشونو بده قشنگ میشینه باهات زندگی میکنه پولای پدر زنم خرج میکنه مفت میخوره میخابه