2821
2789
عنوان

مرد لر

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 87 پست
ببین لرها کلا مردانشون خودشون رو جنس برتر میدونن یعنی 99 درصد اینطور هستن کلا به برابری زن و مرد اعت ...

عزیزم همه اینطوری نیستن چرا داری به همه نسبت میدی؟

شایدآغازیدوباره،شایدپایانیهمیشگی...

خیرمرد فقط مرد لرتامام

تا وقتی تو لرا زندگی کنی میگی فقط لر اما اگه پاتو فراتر بزاری ازاون منطقه میبینی تفاوتو .مردای لر غیرت بیجا دارن .روی لباس زن تعصب دارن وبددل اما روی امنیت وارامش روح وروان زن وبچه غیرتشون ته میکشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خواستگار این مدلی داشتم ولی مادرم میگه که ممکنه لری اینطورنباشه ولی هر چیز دیدم اینطور بودن

ببین من توی اقوام نزدیکم آقایی هست فارس هست آنقدر اخلاقای خوبه ما اوایل فکر می کردیم از فضا اومده

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

عزیزم همه اینطوری نیستن چرا داری به همه نسبت میدی؟

چون تا دلت بخواد لر دیدم خودم لرم شوهرم هم لر هست فکر کن همه جوره دیدم

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

منظورت از حرف مردم چیه؟

همش میگن جلو مردم آبروداری کنیم 

حتی بوده به خاطر حرف مردم دختر و زن خودشون رو کشتن

البته جاهایی دیگه مثل کرمانشاه و کردستان و اینا هم شنیدم

فارس کجایی؟

من گفتم فارسم؟

همیشه توی نینی سایت کامنتای عجیبی دراین مورد دیدمولی من خودم لرم و اصلا اطرافیانم این شکلی نیستن

دقیقااااااا من تعجب میکنم اینطوری میگن

شایدآغازیدوباره،شایدپایانیهمیشگی...

منم خودم لرم ولی واقعا اینطوری که میگی اصلا نیست

ازدواج کردی؟

لر کجایی؟نه

خب پس همون چون لرها به دخترشون خیلی احترام میگذارن ولی به همسر نه تا وقتی مجردی عمق فاجعه رو درک نمیکنی از مم به تو نصیحت با لرها وصلت نکن

خب پس همون چون لرها به دخترشون خیلی احترام میگذارن ولی به همسر نه تا وقتی مجردی عمق فاجعه رو درک نمی ...

بالاخره رفتار با مادر و اطرافیانمون رو میبینیم

بابام هیچوقت درمورد پوشش با مامانم صحبت نکرده و اتفاقا خانواده پدریم خیلی به مامانم احترام میذارن