2777
2789
عنوان

لنز گذاشتن

117 بازدید | 10 پست

چشمام ضعیف شده دلم نمیخواد عینک بزنم کسی لنز طبی میزاره همیشه و اینکه  اون شفاف ها یک بار مصرفن؟؟؟ یا باید تو اب نکهداری شن چند بار بزاری

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم. انتونی ها پکنیز. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم میخوام لنز بگیرم خسته شدم از عینک

شنیدم خیلی خطرناکه اخه خیلیا کور شدن بعد چشمو یه جور بدی نمیکنه یا اصلا معلوم نیس

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم. انتونی ها پکنیز. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

شنیدم خیلی خطرناکه اخه خیلیا کور شدن بعد چشمو یه جور بدی نمیکنه یا اصلا معلوم نیس

عزیزم اصلا اینطور نیس من تازه دوسه روز پیش از دکترم در مورد همین لنزها پرسیدم گفتش که  دوجورن یه مارک داره که اون بهتره اگه میخوای دائما لنز بزاری اون مارک رو بگیر اگرهم که نه نمیخوای دائمی بزاری فقط برای مراسمی چیزی میخوای اون یکی مارک ارزونتر رو بگیر  فقط گفت موقع مطالعه حتما باید عینک بزنی بقیه مواقع اشکال نداره

برو دکتر پزشک راهنماییت می‌کنه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛