2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط می تونم بگم بی اعتنا باش و ندیده بگیر، حتی جوابشونم نده.

یعنی یجوری باهام صحبت کردن رفتم از اول پستامو خوندم ببینم واقعا انقد حرف بدی زدم ک بهم بگن بی فرهنگ بی ادب؟اونم چرا چون گفتم همین ی شبه توی سال تحمل کنبد بگذره.انگار بمب زدم بهشون😣😐

خوزستانم💔
وا ... نظر اون چی بود مگه؟

هیچی میگفت تو اون ادم بی فرهنگی ک میگی باید بمب بندازن زیر پای مردم😊من گفتم خودمم توی کارگاه دورهمی بودم .ولی همین ی شب صداهارو تحمل کنبد

خوزستانم💔
یعنی یجوری باهام صحبت کردن رفتم از اول پستامو خوندم ببینم واقعا انقد حرف بدی زدم ک بهم بگن بی فرهنگ ...

اینجا ادمو بابت کمترین حرف به فحش می کشن، دائم کنایه میزنند، تهمت میزنند، در اخر هم بعد از ۶ ماه هر روز تو هر تاپیکی دوباره به یادت میارن :/

فقط باید بیخیال باشی گل من

یعنی یجوری باهام صحبت کردن رفتم از اول پستامو خوندم ببینم واقعا انقد حرف بدی زدم ک بهم بگن بی فرهنگ ...

یه سریا ب اصطلاح روشنفکر حتی نمیتونن ب عقیدا دیگران احترام بذارن بعد گنده گنده حرف میزنن و کل کل میکنن 😐 فقط حرف زدنشو یاد گرفتن

اینجا ادمو بابت کمترین حرف به فحش می کشن، دائم کنایه میزنند، تهمت میزنند، در اخر هم بعد از ۶ ماه هر ...

دقیقا هنوزم دارن توی ی تاپیک دیگه حرفامو یجوررر دیگه و برعکس شده میزنن.باشماها صحبت میکنم حالم خوب میشه❤

خوزستانم💔