2777
2789
مثلا یکبار دایی ام دعوتمون کرد به یه سفر، کیوان گفت نه. میگم میخوام برم امریکا پیش برادرم، میگه نه. ...

عزیزم من دیشب باتریم تموم شد که یه دفعه ای رفتم ببخشید😋😋

حرفاتو خوندم اینکه وابسته به چیزی یا کسی نیستی خوبه چون از این نظر ضربه نمیخوری 

اما میمونه همه مشکلاتی داری بشین خوب فکر کن ببین میخوای کدومو داشته باشی بهش برسی بعد واسه اون هدفه راهارو انتخاب کن 

واختلاف شوهرت بشین باهاش خیلی جدی صحبت کن وخیلی رک بگو که اگه حرفی بزنه ناراحت نمیشی فکر میکنم چون نیترسه تو ناراحت شی چیزی بهت نمیگه وراحت نیست باهات هم اون حرفاشو بزنه هم تو خیلی راحت بدون ناراحتی وعصبی شدن در ارامش بعدش راحتتر میتونی تصمیم بگیری به نظرم اصلا کشش نده این موضوع رو چون بلاتکلیفی ادمو داغون میکنه...

امیدوارم هرچه زودتر به ارامش وبه اون چیزی که دوست داری برسی عزیزم😘😘😘

چه کسی حال مرا غیر (خدا) خوب کند...                            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من دیشب باتریم تموم شد که یه دفعه ای رفتم ببخشید😋😋 حرفاتو خوندم اینکه وابسته به چیزی یا کسی ...

کیوان بخاطر مشکلاتی که من داشتم، نمیخواد کمترین فشاری به من بیاره، نمیخواد در مورد هیچ مشکلی حرف بزنیم،‌ نمیذاره حرف بزنم، میگه بعدا در موردش صحبت می کنیم و این بعدا هیچوقت نمیاید 😐

کیوان بخاطر مشکلاتی که من داشتم، نمیخواد کمترین فشاری به من بیاره، نمیخواد در مورد هیچ مشکلی حرف بزن ...

منم همین فکرو کردم خودت باید باهاش حرف بزنی که مشکلی نداری اگه حقیقتو بهت بگه ناراحت نمیشی اگه اطمینان کنه حرفاشو میزنه احتمالن اونم داره اذیت میشه که نمیتونه حرفاشو بزنه 

منم همین فکرو کردم خودت باید باهاش حرف بزنی که مشکلی نداری اگه حقیقتو بهت بگه ناراحت نمیشی اگه اطمین ...

خوب اون میگه نه تازه جراحی کردی و وضعیت روحیت باید استیبل باشه.

نمیخواد کمترین حرفی بزنم.

خوب اون میگه نه تازه جراحی کردی و وضعیت روحیت باید استیبل باشه. نمیخواد کمترین حرفی بزنم.

پس بزار یه مدت بگذره بهدش دیگه جدی حرف بزن تاکید کن ناراحت نمیشی مشکلی نداری با رک حرف زدن بزار خیالش راحت شه بتونه حرفاشو بگه

حالا ناراحت نمیشی که میشی؟؟

بایدبه طور جدی به زندگیمون فکر کنیم.

اره چون بلاتکلیفی خیلی بده منم کشیدم البته هنوزم دارم ولی دیگه دست من نیست که درستش کنم فقط باید صبرکنم

اره چون بلاتکلیفی خیلی بده منم کشیدم البته هنوزم دارم ولی دیگه دست من نیست که درستش کنم فقط باید صبر ...

بلاتکایف نیستیم، باید یه دوئل کنیم تا بببینیم من میبرم یا اون