2777
2789
استرس چی؟

6 فروردین عروسی داداشمه

اونم عجله ای الان اختلاف پیش اومده من شهر دور تر ازمامانم اینام 

اومده با زن داداشم دارن صحبت میکنن

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی؟

یعنی همین ازدواجت ... سرکارت ... کانادا ...تنهاییت ... فکر جدایی ... نی نی؟ ... مریضیت ک گفتی ...تجارب کاریت ... اینا هر کدوم تورو ب یه سمتی میکشه ... اینا همه انگار یهدیی شده ..الان پیچیده ب هم ... نمیدونی کدوم سمت بری😕

6 فروردین عروسی داداشمه اونم عجله ای الان اختلاف پیش اومده من شهر دور تر ازمامانم اینام  اومد ...

اختلاف سرچی ای بابا ... این ازدواج و عروسی و ایناهم دردسرشده ها ... فقط دعا کنید هرچی ب صلاح برادرته همون بشه

یعنی همین ازدواجت ... سرکارت ... کانادا ...تنهاییت ... فکر جدایی ... نی نی؟ ... مریضیت ک گفتی ...تجا ...

خیلی بیشتره و هر کدوم از یه طرفی ادمو له می کنه، ادم خسته میشه و دلش میخواد فقط خودشو غرق یه کاری کنه که دیگه فکر نکنه.

خیلی بیشتره و هر کدوم از یه طرفی ادمو له می کنه، ادم خسته میشه و دلش میخواد فقط خودشو غرق یه کاری کن ...

کایمهر انشالله ب زودی رود رنگ ارامش رو بیشتر ببینی و لمسش کنی ... این دنیا مادیاته باید دنبال معنویتش باشی ک حس خوبی داشته باشی مادیات رو ادم هر چی بدست بباره فردا بیشترشو میخواد ولی اخرشم همشو میذاره میره 

مراقب خودت باش، فعلا 😙 من برم بخسبم

اختلاف سرچی ای بابا ... این ازدواج و عروسی و ایناهم دردسرشده ها ... فقط دعا کنید هرچی ب صلاح برادرته ...

الهی آمین

آره والا 

هیچی خانومش روز به روز داره بی ادبتر میشه پشیزی برای خانواده ی شوهر ارزش قائل نیستش 

دیگه مامانم نتونست تحمل کنه 

یه هفتس داداشم از خارج اومده با خانومش و دخترش نیومده دیدن داداشم 

تولد گرفته بودیم برا دختر برادرم زنگ زدیم دعوت کردیم شام گفت خستم نمیام

مامانم زنگ زد به مامانش...

خلاصه بعدش دعوا شد الانم دارن آشتی میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر بدی نیست همش تقصیر دادش منه 

از بس دهن لق و نادونه همه چیو میبره میزاره کف دست زنش 

زنش توهم داره به همه ی فامیل ما مشکوکه  این اینجوری نگام کرد اون اونجوری حرف زد 

اخه چرا باید اینقدر دنبال حرف و حدیث باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ژله جان خودتوبخاطراین مسائل دعواهاناراحت نکن هرچی شدبزن به بیخیالی بخداازبس ازاین بگومگوودعواهای فامیلی زیادی داشتم‌ افسردگی مطلق گرفتم الان هیچی نمیتونه خوشحالم کنه بخداتوهم مث من نشوهمه‌چیوبزن به بیخیالی انگارکه هیچی نشده تامث من افسردگی نگیری