2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3053097 بازدید | 355301 پست
آره تا ۲۹هفته ۱۳کیلو اضاف کرده بودم، که دکترم گفت زیاده بعد اون هنوز خودم وزن نکردم

من فکر میکردم هرچی وزنت بره بالا شکمتم بزرگتر میشه

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو 32 هفته گفت دو کیلو و سیصد من بستنی و دلستر و گردو تازه میخورم،از مرغ هم از اول بدم میومد،گوشت ...

بستنی روزی چند تا میخوری؟

من روزی ۳ تا کمه کم میخوردم شنبه دکترم گفت قندم لبه مرزه 😫 گفت نخورم 

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
نه بيهوشي نيستم، گفتن دارو پيدا نميشه خودتم تلاش كن به ما اطلاع بده

محیاا ی داروخونه هست توی جنوب شهر تقریبا!! شاید اونجا‌پیدا کنیااا..اسمشو‌الان بهت میگم.. بعدم‌محیا برای صدا کردن بچه ها هشتگ بزار نه ادساین!! # بزارر 

و اگر برای تو خیری بخواهد،فضل او را هیچ بازدارنده ای نخواهد بود.(یونس آیه ۱۰۷)
محیاا ی داروخونه هست توی جنوب شهر تقریبا!! شاید اونجا‌پیدا کنیااا..اسمشو‌الان بهت میگم.. بعدم‌محیا ب ...

مرسي هدي جونم،، تماس گرفتم گفتم كه پيدا نشد گفتن اشكالي نداره خودمون ميزاريم

...
من فکر میکردم هرچی وزنت بره بالا شکمتم بزرگتر میشه

نه اصن اینجوری نیست، تازه این وزنی که بالا میره معلوم نیست به کجا اضاف میشه چون چاق و هپلی هم نشدم، فقط میرم رو وزنه میبینم ماهی ۴کیلو اضاف شده😂

تو فک کن سوتینی که قبل بارداری میپوشیدم هنوز اندازم هست، شلوارهای قبل بارداری اگر کمرش زیر ناف بزارم اندازم هست

ولی مانتوهام جلو سینه و شکمم بسته نمیشه😁😁😁

ولی وزنم زیاد شده...

بزرگی شکم به وضعیت قرار گیری جنین بستگی داره نه وزن خودت یا جنین، اینو دکتر بهم گفت

خدایا امیدم فقط تویی...
نه اصن اینجوری نیست، تازه این وزنی که بالا میره معلوم نیست به کجا اضاف میشه چون چاق و هپلی هم نشدم، ...

من ک شبیهه بشکه شدم😰

نه بيهوشي نيستم، گفتن دارو پيدا نميشه خودتم تلاش كن به ما اطلاع بده

خدایااااا چه اوضاعییییی شدهههه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
مرسي ميماجون ، يعني دو سه هفته قبل از شما نخواستن؟ 

نه نخواستن من ده شهریور انجام دادم انشالله که زود پیدامیکنی

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

خانوما آزمايش اسپرم با كشت اسپرم فرق ميكنه؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی لیانا جان چشم میگیرم براش ممنونم از راهنماییت پنجشنبه نذری حلیم داشتم همه رو دعا کردم اونایی که ...

خواهش ميكنم ايشالا همگي ني ني دار بشيم 🙏🏼🙏🏼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ای جااااانم چ هیجانی داره ها ان شاالله قسمت همه

ان شاالله زمان براتون زود بگذره و زود ب زمان زایمان برسید شماهم و بسلامتی نی نی هاتونو بغل کنید

توروخدا با نفسای گرمتون برای بسلامت دنیا اومدن پسرم دعا کنید

خدایا شکرت.خداوندا دل همه آرزومندان رو تو این روزای قشنگ شاد کن