2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

187 بازدید | 20 پست

سلام بچها امیدوارم که خوب باشید

امروز بی بی چکم مثبت شد حتی هنوز به همسرمم نگفتم٫ با اینکه دومین بچمه ولی خیلی چیزا یادم رفته! کی برم پیش دکتر؟ راستی بقیه اونام که بی بیشون مثبت شده بیان تا باهم باشیم این چند ماهو به امید خدا❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز بعد از موعد بی بی چکت مثبت شد قبلش هم بی بی چک زده بودی

سلام عزیزم من ۵ ماه بود اقدام بودم ولی نمیشد، این ماه به خواست خدا شد! روز دوم تاخیر پریودم با ادرار اول صبح بی بی زدم زیر ۱ دقیقه مثبت شدالبته هنوز ازمایش ندادم! ماه های قبل که اقدام داشتم پریودم تاخیر میفتاد ولی هربار بی بی چکام منفی میشد و چند روز بعد پریود میشدم!

سلام عزیزم من ۵ ماه بود اقدام بودم ولی نمیشد، این ماه به خواست خدا شد! روز دوم تاخیر پریودم با ادرار ...

شکر خدا مبارکه ولی من ی سال بیشتره بی مشکل نمیشه

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍

مبارک 

ی هفته دیگه آز بتا بده بعد برو دکتر زیر ۸ هفته واسه قلب سونو نرو 

بعدم ادامه ی ماجراها از سونو  ان تی و.... 

ی چیز بگم ناراحت نشی ولی دوباره باید بی خوابی واکسن غذای کمکی دندان درآوردن... چجوری میتونی دوباره تحمل کنی؟

مبارک ی هفته دیگه آز بتا بده بعد برو دکتر زیر ۸ هفته واسه قلب سونو نرو بعدم ادامه ی ماجراها از سونو ...

من خیلی به این موضوعات فکر کردم اره سخته واقعا میدونم ولی انقد که بچم تنهایی داره اذیتش میکنه پیشنهاد همه روانشناسا و مشاورا آوردن بچه دیگه هرچی زودتر بود! خدا کمک میکنه