2777
2789
عنوان

Things fall apart but

61 بازدید | 4 پست

Nothing can break like a heart

خسته ام. همیشه خسته بودم. الان بیشتر. خیلی بیشتر. پیچش داستانم خیلی وقت است تمام شده و من... در جاده ی بدبختی دنده عوض میکنم... شده ام همان شخصیت عجیب و بی حس داستان ها

آره بابا...میدونم حق ندارم خسته باشم... چون تو دوست نداری من خسته باشم... تو دوست نداری گریه هاشو ببینی چون بقیه میفهمن

آی آدمها! که در ساحل نشسته و خندانید

حتی دیگر شعرش را هم درست به یاد ندارم

اما

یادم است وقتی نقد و تحلیل شعرش را خواندم، با همان عقل بچگی ام، گفتم درود به تو یوشیج... تو ان زمان به من گفتی...اما من در ساحل نشسته و ارام بودم...ساحلی که امروز خرابه شده...

نه قدرتی دارم، نه شجاعت. یک ترسوی ضعیفم. کسی که به دنبال سرپناه است. کسی که دیگر برایش قربانی شدن بقیه مهم نیست. زمانش که برسد، فوران میکند و جانش را نجات میدهد. اما الان نه. الان وقت اینکار نیست.

و خدایا. من اطاعتت را نکردم. هر چه بر سرم می اوری لابد مجازاتم است. تاوان ان همه سرپیچی و سرکشی. ولی دخترک پنج ساله درونم چه گناهی داشت؟ او چیزی نمی دانست. او نمی فهمید. می ترسید. ولی پناهش ندادی. ولی کمکش نکردی. به من گفتند خدا خدا او را بپرست! پرستیدم..کم و بیش... کافی نبود... اما چرخیدم و دیدم هم اویی که میگفت خدا خدا..خلق کشی میکند... دنیا به کامش است... ظلم میکند،ضربه میزند، خودش را فقط دوست دارد... او دستم را گرفت و مچم را پیچاند و با ابهت و ترس غرید که چرا چرخیدم و خدا را نپرستیدم....

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

کسی که تو را خالصانه سالها پرستید و اطاعت گفت..حالا چنان در توهم اطاعت و پذیرش فرو رفته که در زندگی اش دو به شک مانده

چون یک زن است؟

یعنی اگر مرد بود...و تو را می پرستید...آه..بله..میتوانست ظلم کند...دنیا به کامش بود

ولی نشد..او یک زن زاده شد...یک زن... ضعیف و مطیع... عیب ندارد

میخوابم و صبح بیدار میشوم و میبینم همه خندان اند...همه... مادرم با خوشحالی میگوید که آشتی کرده اند. که چیزی نیست..لااقل این دفعه بابت حرفهایم سرزنش نمیشوم..جلوی خودم را گرفتم... مشکلی نیست...دیگر به درمان فکر نمیکنم

خدایا

دیشب دیدی که به فکر کشتنش بودم

دلم میخواهد خونش را ببینم..قرمزی اش را...نگاه دریده و متعجبش را...دلم میخواهد لمسش کنم...خونش را ببینم...هنوز هم میخواهم..یعنی چاقو را بزنم، خون می اید؟ واقعا؟ میخواهم ببینم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دلم میخواهد او را بکشم و همه را راحت کنم

راحت میشویم در اخر

مادرم، من و بقیه 

او را میکشم و گناهش را به گردن میکشم

شاید اگر اعتراف کنم و بگویم بیمار روانی هستم و این اواخر رفتار عجیب داشته ام، حبس ابد بگیرم و در تیمارستان بمانم

انوقت میتوانم درسم را ادامه بدهم

و مادرم خوشحال تر شود

ولی... آه... آبرویمان میرود

به جهنم...برود...آبرویی که او با زهرچشم و ترس جمع کرده بود، لیاقتش همان است که برود..با خونش شسته شود

خدایا.. انقدر ضعیفم که از تو میخواهم و از کس دیگری نمیخواهم...قدرت را به من بده...فقط انقدر که بتوانم او را بکشم..و بعد ... میروم و خودم را تحویل میدهم..خدایا مرا قدرتمندتر کن...شاید چند نفر دیگر را هم کشتم... شاید مادرم را هم کشتم..آره...اون در غم بابا میمیره...دق میکنه..پس میکشمش. انوقت میتونه بره بهشت و راحت باشه. گناهش به گردن خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره...امشب؟ امشب خوبه؟‌ انجامش بدم؟

مامان گفت میره دادگاه

ولی نمیره

از تردیدش معلومه

هیچوقت نرفته

هیچوقت عملی اش نکرد

سردم

پس میکشمشون

و تمومش میکنم

چاقو را دست کسی نمیدم... قاتل خودمم

اعدامم نکنن فقط

دلم میخواد درسم رو بخونم

خدایا کفرت رو نگفتم

نگفتم نیستی

ولی... آه... چه تلخ ... خدایا دو تا بنده ات رو میفرستم اون دنیا... کار چند دقیقه است

شوک کارم همه رو میگیره. همه خشکشون میزنه. من هم میچرخم و مادرم رو درحالیکه چشماش متعجبه میکشم