2777
2789
عنوان

چیکار کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 86 پست
من نميدونم كجا زندگي ميكني كه اينمدلي رسمتونه اما چيزي كه من تو اطرافيانم ميبينم برادرها سالي يه بار ...

خوب اون دیگه به تربیت خانوادگی ربط داره که چطور بچه هارو بار آورده باشن که پشت هم باشن یا نه سالی یه بارم حال همو نپرسن . درضمن قانون انحصار وراثت ربطی به محل زندگی نداره همه جا دو به یکه

این نیز میگذرد 
این بزرگی شماست ولی کار پدرشوهرتونو توجیه نمیکنه

عزیزم یکی از برادر شوهرهام مشکل مالی داره و اون یکی هم داره کاری رو راه میندازه...این پول بیشتر به درد اونا میخوره..برای من بود و نبودش فرقی تداره....خوشحال میشم پول بیشتری داشته باشم اما وقتی پولی از اول مال من نبوده.خیلی روش حسابی نکرده بودم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید لطفا این عقاید مردسالانه رو حمایت نکنید...افکار شما از بیخ اشتباهه و فقط دارید جار میزنید که ...

چی میگی واسه خودت مرد سالاری چیه ؟ اگه شوهرای خودتون دوتا یکی ببرن قانون خوبه ولی به داداشا و زنداداشا میرسه این چه قانونیه   

این نیز میگذرد 

من هرچی باهاش حرف میزنم فایده نداره

الانم همه جمعن زنگ شوهرم زدم گفتم برم گفت نه😢

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببخشیدا اصلا به همسرت مربوط نیس که پدرت چقدر ارث واستون گذاشته یا چقدر پول واستون میده. کسی که ادعا می کنه و به شما میگه چرا پدرتون به فکرتون نیست نمیاد تو خونه جنگ و دعوا راه بندازه و شمارو بترسونه که بچرم ورداری بری خونه خواهرت!

همسرت بهتره اول تو رفتارای خودش تجدید نظر کنه بعد بره سراغ کارای دیگرون

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
چی میگی واسه خودت مرد سالاری چیه ؟ اگه شوهرای خودتون دوتا یکی ببرن قانون خوبه ولی به داداشا و زندادا ...

من پدرشوهرم گفته نصف به نصفه منم اتفاقا حامیشم چون الان خواهرشوهرام بیشتر هواشونو دارن

چی میگی واسه خودت مرد سالاری چیه ؟ اگه شوهرای خودتون دوتا یکی ببرن قانون خوبه ولی به داداشا و زندادا ...

شوهر منم اگه نصف ببره من کاملا راضیم!در ضمن شما هستید که هی دارید رواج میدید که پسر بهتره پسر مهم تره!البته معلومه محیط خانوادگیتون اینجوری بوده ولی این دلیل نمیشه که این قضیه درست باشه و همه ازش تبعیت کنن!

....Ever since I lost hope, I live much more happier
من پدرشوهرم گفته نصف به نصفه منم اتفاقا حامیشم چون الان خواهرشوهرام بیشتر هواشونو دارن

آفرین به تو . مادرشوهر منم بیشتر به دختراش میخواد بده مالشه دوست داره بده این بابام مالشه دوست داره بده   

این نیز میگذرد 
شوهر منم اگه نصف ببره من کاملا راضیم!در ضمن شما هستید که هی دارید رواج میدید که پسر بهتره پسر مهم تر ...

چه خوب محیط مارو شناختی ولی اشتباه کردی گلم . من فقط گفتم بار زندگی که پسر به دوش میکشه سنگینتره همینننننن. خودتم اینقدر ناراحت نکن  

این نیز میگذرد