2777
2789
عنوان

چیکار کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 86 پست

همه چی باید برابر باشه 

یعنی چی پسر میلیارد دختر میلیون  

استارتر شما شوهرتم خیلی پرتوقع شده 

کار پدرت اشتباه اما به شوهرت بگو به شما مربوط نیست ارث خودمه هرچقدرم بگیرم مال خودمه پس حرص نخور 

بعد شما چرا انقد به این شوهر رو دادی؟یعنی تو زندگیت حق هیچ کاری رو نداری؟  

برو تو جمع خوش باش 

انقدرم به شوهرت پربال نده که انقد پرو بشه  

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

من رفتم اما استارتر

ارثیه چیزیه که به صاحبش ربط داره نه وارث نه به اطرافیان وارث با همسرت حتما صحبت کن نزار اصلا تو این موضوع دخالت کنه یا بخواد نظری بده اون انصاف پدرتونه که تایین کننده ببین چیکار کرده واسه مال دنیا زنو شوهر به جون هم افتادین شب عیدی نزدیک عروسی به جایه خوبی و خوشحالی اصلا در اینمورد مورد بحث نکنین به شوهرتم اجازه مداخله نده حتی تو خونه با خودت در این باره

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پ ن پ همون پیغمبر ببین چطور بادخترش رفتار میکرد خدا هم ازبس دوسش داشت فقط بهش دخترداد چون دختر عشقه

پسرم داد بهش ولی مرد نموند اگه میموند باغ فدک به اون میرسید یکی دوتا نخلم به دخترش  

این نیز میگذرد 

فقط دختره که دلسوز پدر و مادره

عروس ما بعد از ۵ سال تازه دیشب برای اولین بار اومده از پدرم مراقبت کنه اونم چون میدونه دیگه روزای آخرشه

پدرم به برادرم زمین داده و براش خونه ساخته

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن

آخه میگه اگه طرف خانوادتو بگیری یعنی قید منو زدی

من نمیدونم چرا اینقدر حساسیت به خرج میده ولی نمیت نمم جلوش موضع بگیرم

نمیدونم چیکار کنم

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پسرم داد بهش ولی مرد نموند اگه میموند باغ فدک به اون میرسید یکی دوتا نخلم به دخترش    

خاسته خدا بوده که پسرا نمونن و نشون بده زن هم مقامه بالایی داره. اگه پسر دارم میشد فک کنم باز حضرته فاطمرو از همشون بیشتر دوست میداشتو ارجحیت داشت به همشون.

آخه میگه اگه طرف خانوادتو بگیری یعنی قید منو زدی من نمیدونم چرا اینقدر حساسیت به خرج میده ولی نمیت ...

منم مصه توام با فرقه اینکه بابات داره و فرق میذاره . اما بابا من نداره وشوهرم میگه چرا همه پدرزنا به داماداشون کمک میکنن پول میدن واسه خریده خونه جاهازو سیسمونی دهن پر کن میدن اما بابات برا تو کاری نکرد. منم گیر کردم .  دیشبم به خدا حالمو بد کرد با حرفاش. میگه بابات واقعن برات چکار کرده انقد دوسش داری.😭😢

شوهره منم دیشب میگفت عیدی بابات برات چی میاره گفتم واااااا خب عید نشده که بریم خونشون بهم پول میده دیگه . گف پدرزنا همه همکارام دمه عید برا دختراشون عیدیو میبرن خونه دخترشون میدن. ۴ساله دخترشون عروس شده انگار ساله اوله هرسال هرسال عیدی میبرن اونم درستو حسابی. یا بار دلم میخواد جواب بدم بگم خب توهم میرفتی با جناقه همکارت میشدی که برا توهم بیارن. اما میدونم چیزی بگم تا ماها جنگ میکنه باهامو کتکم میزنه.😕

منم مصه توام با فرقه اینکه بابات داره و فرق میذاره . اما بابا من نداره وشوهرم میگه چرا همه پدرزنا به ...

خیلی دلم گرفته

میگه عروسی داداشتم نمیام

آخه من چیکار کنم؟؟مگه اموال مال منه؟؟بهش میگم مال خودشه به هرکی بخواد میده

هر حرفی که فک کنی تا حالا زدم ولی افاقه نکرده دیگه توان ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

دیشب بهش گفتم میرفتی یه زنی میگرفتی که باباش پشتت باشه

همیشه میگه دوستت دارم و فلان و ...

ولی دلش،برا ای همه اشکی که میریزم نمیسوزه😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40