2777
2789
عنوان

چیکار کنم😢

822 بازدید | 86 پست

شوهرم مرد خوبیه،باهام خوبه،منو دوست داره و عاشق دخترمه ولی شوهرم با خانوادم اختلاف داره

اصل مطلب اینه که بابام زمینایی داره که در حد میلیارد(میگن)می ارزه ولی اونا رو گذاشته واسه داداشام و برا ما دخترا در حد ۳۰میلیون زمین گذاشته،در واقع اینم ارثی هس که بهمون تعلق میگیره و نه چیزیه که بابام بخواد جدا بده

حالا شوهر من میگه چرا بابات بهت ارزش نمیده،چرا به تو و خواهرات اهمیت نمیده و این حرفا

چن روز پیش یه اختلاف جزئی بینمون پیش اومد بعد شب اومد به داد و فریاد و گوشی و وسیله شکوندن منم از ترسش دخترمو برداشتم و رفتم خونه خواهرم ولی چون خانوادم برا عروسی داداشم اومده بودن خونه خواهرم  و چون نمیخواستم بفهمن با حرف شوهرم که گفت برگرد برگشتم دوباره خیلی حرفا زدیم

من فکر میکردم به خاطر اختلاف چن روزمونه تو نگو شوهرم از چیز دیگه ای ناراحته و بهانه چیزای دیگه رو میکنه

بابام بهش گفته بود شما دامادام برید برا خودتون زمین بگیرید،این زمینا برا بچه هامه!!منظورش پسراشه

حالا شوهرم میگه دیگه با خانوادت ارتباط نمیگیرم،دیگه نمیرم خونشون بهمم میگه نه خودم میرم عروسی داداشت نه تو رو میذارم بری

الانم که همه جمعن برا انجام دادن کارای عروسی نمیذاره برم پیششون،از بس از دیشب گریه کردم چشمام ورم کرده

میگه تو دو بار به بابات بگو چرا زمینا رو میدی به پسرا،پس ما دخترا چی؟ میگه اگه گفتی من جریانو کامل ول میکنم ولی من چطور این حرفو بزنم؟؟

موندم چیکار کنم،از یه طرف خانوادمن که شوهرم میگه ارتباطمو کامل قطع میکنم و این حرفا از یه طرف شوهرمه چیکار کنم؟؟؟؟

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

وای از دست این شوهرای پرو

اصلا نگو ب بابات اینا پرو تر میشن من خودم یکیشو دارم دیگه خداروشکر بهتر شده.

بعدشم اینقد رو نده بهش ک حتی احازه نده ب عروسیه داداشت بری حتما برو 

خدایا، لبخندهایم حاصل امیدم ب بزرگیِ توست ناامیدم نکن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا شاید پدرتون بخواد اون سی میلیون هم به شما نده..دارایی خودشه به همسرتون چه ربطی داره؟؟همسرتون خیلی دوست دارن زمین داشته باشن برن بخرن..ببخشید اینجوری حرف زدم اما واقعا ناراحت شدم از رفتارشون و اینکه شما رو توی منگنه گذاشتن

به نظر من کار باباتون اشتباه خست

تفرقه میندازه بین بچه ها

من به برادر دارم بابام همش میگه ارث نصف نصف میشه(البته خدا اون روز رو نیاره نمیخوام بهش فکر کنم)

شوهرتم حساس شده!

نمیدونم قضاوت سخته!

بشينيد با همسرتون جدى صحبت كنيد 

به خدا مال دنيا ارزش يك لحظه كدورت بين خانواده هارو نداره

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

عزیزم به نطرم این که دوستان میگن باید برای شماهم همون اندازه میدادن خیلی خوبه..اما با اخلاق همسر شما بعد دعوا و داد و بیداد که باید اموالی که بهت به ارث رسیده رو بدی به من باهاش کار کنم..والا

استارتر جان من كاملا با همسرتون موافقم واقعا اگر خانواده من اينكار رو بكنند من و خواهرم دورشون رو خط ميكشيم اخه چرا بايد عروس كه هيچ نقشي نداشته تو اين زندگي بياد با پول باباي من بره سفر خارج اونوقت من بايد با كلي دو دوتا كردن براي سفر پول بزارم كنار

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده