prk13 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 724 عنوان عمل بینی مهمممم 86 بازدید | 10 پست دکتر اعتمادی تهران جراح بینی رو کسی میشناسه؟کارش چطوره؟من هزینه عملو ازش پرسیدم گفت ۵۹ تومنهبه نظرتون چطوره؟باید شهریور عمل کنمخیلی استرس دارمممتوروخدا بیاید بگید درباره کارش برای بینی گوشتی؟ 1404/06/05 | 11:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
prk13 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 724 دکتر عبدلرضا خاتمی رو هم ببین پیششون عمل کردید؟چجوره کارش؟ رفتم دیدم پیجشو به نظر خوب میاد.سوراخ بینی رو خم خوب درمیاره
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40525 پیششون عمل کردید؟چجوره کارش؟ رفتم دیدم پیجشو به نظر خوب میاد.سوراخ بینی رو خم خوب درمیاره بینی من حتی شکسته و کج بود بهم گفت احتمالا مقداری بعد عمل کج بمونه حتی سوراخ بینیم تا به تا بودبعد عمل اثری از کج بودن نداشت سوراخام یکیاخلاقش هم خوبه تخفیف هم میده بیمارستان خوب عمل میکنه راه تنفسی کاملا باز میمونه
prk13 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 724 الان وقت بگیری مگه شهریور وقت میده؟ مشاوره آنلاین داشتم باهاشون.گفت تا ۱۵ شهریور شامل تخفیف میشی .آنلاینم میتونی جراحیتو وقت بگیریبه نظر میومد یعنی شهریور نه؟
prk13 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 724 بینی من حتی شکسته و کج بود بهم گفت احتمالا مقداری بعد عمل کج بمونه حتی سوراخ بینیم تا به تا بودبعد ع ... عه چه خوبببب.بینی شما توی پیجش نبود؟واسم مهمه که بتونه بینی گوشتی رو خوب در بیاره
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40525 عه چه خوبببب.بینی شما توی پیجش نبود؟واسم مهمه که بتونه بینی گوشتی رو خوب در بیاره ایشون استاد هستن زیر دستش بقیه دکترا در اومدنبله بینی خواهرم هم گوشتی بود آنقدر زیبا در آورده که کسی متوجه نمیشه عمل کرده همه میگن خدا دادی چه بینی زیبایی داریکلا دکتر هرچی بگی همون رو در میارهطبیعی ، فانتزی ، نیمه فانتزی، عروسکی ، کانتور، و ….
prk13 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 724 ایشون استاد هستن زیر دستش بقیه دکترا در اومدنبله بینی خواهرم هم گوشتی بود آنقدر زیبا در آورده که کسی ... وایی دو دل شدم برم پیش کردمم🫠
golsoratyy عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 6296 مشاوره آنلاین داشتم باهاشون.گفت تا ۱۵ شهریور شامل تخفیف میشی .آنلاینم میتونی جراحیتو وقت بگیریبه نظر ... نمیدونم بپرس
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40525 وایی دو دل شدم برم پیش کردمم🫠 عزیزم به سابقه نگاه کنکسی که حدود بیشت سال سابقه داره به نظرت ماهر ترهیه کسی که تازه کاره؟؟؟استاد بهتره یا کسی که جراح معمولیه؟