2777
2789
عنوان

چیکار کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 86 پست
بشينيد با همسرتون جدى صحبت كنيد  به خدا مال دنيا ارزش يك لحظه كدورت بين خانواده هارو نداره

من میدونم کاری به پولش نداره

میگه باید هم طور که به پسرش ارزش میده به دخترشم ارزش،بده

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عجب ادمیه بگو اخه به تو چه ارث من خودم میدونمو بابای خودم تو مگه منو بخاطر ارث میخای گه حالا نشستی حرفشم میزنی بگو خجالت نمیکشی؟؟؟ بخاطر مال دنیا نرم عروسی داداشم؟؟؟ بگو قبول توام حق نداری خانوادتو ببینی دلیلشم اینکه هر وقت ارثتو دادن اونموقع ازادی حالا بچرخ تا بچرخیم...

دلم 💙آرامش خدایی میخواهد

اموال خودشه و ارثیه شما چرا باید همسرت تایین کنه همه جا اینطور به پسرا بیشتر میرسه قانونم که هیچ جا طرف خانوما نیست اصلا بیان نکن فقط شوهرتو توجیح کن که مال خودشه میخواد بده میخواد نده یا به یکی کم بده به یکی زیاد به کسی ربطی نداره

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  

پس چراواسه طرفه مااينجوري نيست معمولادختراشونوتحويل ميگيرنوكمك مالي ميكنن وقبل ازفوتشون هرچي دارن تقسيم ميكنن تابعدابه دخترشون كم نرسه هركاري ميكنن واسه جلب محبت دامادوولشون كني هرچي دارنوندارنوميخان بدن دخترشون وازعروس خوششون نمياد

خب از اون طرف هم نگاه بكني چرا نده به دخترش بده به عروسش؟

چون دختر مسئولیت زندگی شوهر باهاش نیست وظیفه شوهرشه ولی پسرش باید زنو بچشو نوه های پسریشو تامین کنه ازون طرفم خانواده همون عروس همین نظرو به دامادشون که پسر این آقا بشه دارن . خانواده شوهر استارتر باید به پسرشون ارث بدن نه پدر زنش

این نیز میگذرد 
به شوهرت بگو تو اول برو ارث تو بگیر

پدرش،فوت شده

ارث خودشون رو گرفتن

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان اینومیگم بعضیاگیسامومیکننن 

اماعزیزم اخلاق شوهرت اونه دیگه دوسشم داری 

بروبشین بغلش 😆مثل بچه های مظلوم یه ماچش کن(تشت شیر... شوخیه این) بگوعزیزم بخدا خجالت میکشم ازبابام اینا اگه میخواس میداد دیگه خدابه خودمون برکت بده بخریم ازاونام جلوترباشیم... درضمن من باشم ازبابامم خجالت نمیکشم باخنده میگم که بابایی به داداشا دادی مانازدخترات موندیم... اونموقع بابامم خوشش میاد میگه پسراروولش دخترموعشق اس.... 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
چون دختر مسئولیت زندگی شوهر باهاش نیست وظیفه شوهرشه ولی پسرش باید زنو بچشو نوه های پسریشو تامین کنه ...

وا این چه حرفیه دختردپسر نداره بچه بچس من الان بیشتردلم میخواد دخترم تو رفاه باشع کاریهم به دامادم ندارم

من میدونم کاری به پولش نداره میگه باید هم طور که به پسرش ارزش میده به دخترشم ارزش،بده

بنده خدا حق داره

شما خودت ناراحت نمیشی؟؟؟من اگه احساس کنم بین منو داداشم فرق میزارن سکته میکنم رسما

فقط یه کم زیاده روی میکنه

من خودمواز دست بابام ناراحتم حتي به مامانم هم گفتم كه ارث دو برابر به پسرها سهم ميده بابا بايد نصف نصف بهمون بده چرا بايد برادرام دوبرابر سهم ببرن تخم دو زرده زدن براتون به جز اينكه برادرم  پول شما رو دارن تو ديسكوهاي اونطرف خرج دخترها ميكنند 

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
وا این چه حرفیه دختردپسر نداره بچه بچس من الان بیشتردلم میخواد دخترم تو رفاه باشع کاریهم به دامادم ن ...

دختر به اندازه سهمش داره میبره ازونورم شوهرش وظیفه تامینشو داره . 

این نیز میگذرد 
من میدونم کاری به پولش نداره میگه باید هم طور که به پسرش ارزش میده به دخترشم ارزش،بده

عجب!!! خودشون اگر به شما و دخترشون ارزش میدادن اون همه دعوا نمیکردن و وسیله نمیشکستن ..من باشم میگم همینه که هست پدر من وظیفه ندارخ به کسی بابت تقسیم اموالش توصیح بده اگر به شما یک میلیارد میداد باز همسرتون میگفت چرا به برادرت کمتر بها داده؟؟؟ من کار پدرتون رو تایید یا رد نمیکنم اما میگم همسرتون حقی ندارن دخالت کنن‌شما اگر با این قضیخ شخصا مشکل دارید به پدرتون بگید