2777
2789
عنوان

چیکار کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 86 پست
انقدری به دختر میرسه که بزاره تو بانک بخوره از شوهرشم خرجی بگیره ولی اون پسره که باید با پولش کارکنه ...

اره مخصوصا برادرای الان که ازترس زناشون یه زنگم نمیزنن درضمن دختر نباید بجه راه بندازه شما جقدر مرد سالارید اکه خدای ناکرده شوهر دختره مرد جی یابد از اب دراومد طلاق گرفت باید دستش به دست برادراش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما من و همسرم به هیچ عنوان از نظر مالی به خونواده هامون کاری نداریم وضع متوسطی هم داریم‌.خونواده خودم وضع مادی توبی داشتن اما بعد از بیماری وورشکستگی پدرم فقط مونده حقوق بازنشسگی..خونواده همسرم وضع مالی خیلی خوبی دارن..چند وقت پیش همسرم گفت بابا تصمیم گرفته اموالش رو به نام ما بزنه کلا سه تا پسرن..سهم همسر من رو خیلی کمتر در نظر گرفتن بخدا اگر من ذره ای ناراحت شدم..مال خودشه خودش دوست داشته اینطور به نام بزنه..تازه مادرشوهرم هم اموالش رو وقف میکنه..بابا مال خودشونه..به ما چه

شوهرت به خاطره شما دل نمیسوزونه بیشتر به فکره خودشه عزیزم. الان بابایه من ۲تا خونه داره روهم شاید ۱۵ ...

از این نوع مردا خوشم نمیاد که تو مسائلی که بهشون مربوط نیست دخالت میکنن مثل اینکه شوهرت خون چرکیه از پدرت یعنی چی سیسمونیت این بود جهازت این مگه واسه اینا خواستت پدرت وسعش اینجور بود کوتاه نیا پشت همسرت نباش در این مسائل

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
شوهر شما اشتباه میکنه اینجوری برخورد میکنه و هیچ حقی نداره به پدر شما بگه چه جوری اموالشو تقسیم کنه ...

افرین، منم ب این معتقدم👍👍👍

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
انقدری به دختر میرسه که بزاره تو بانک بخوره از شوهرشم خرجی بگیره ولی اون پسره که باید با پولش کارکنه ...

من نميدونم كجا زندگي ميكني كه اينمدلي رسمتونه اما چيزي كه من تو اطرافيانم ميبينم برادرها سالي يه بار سراغي از خواهرها ميگيرن همه مردها هم مثل هم نيستن كه از دستشون پولتو صدتا سوراخ قايم بكني پول متم به شوهرم نميرسه كه ايشون بشينه خودشو باد بزنه و پول منو بخوره پول من ميرسه به بچم انوقت چرا بايد به بچه من كمتر از بچه برادرم برسه اگه مريضي يا مهموني باشه زحمتش مال دخترهاست مادر من كه زسما ميگه اونا پسرم ازشون انتظاري نيست دختر كه با محبته پدر و مادرشو ول نميكنه چرا موقع پول دادن ميرسه ميرن ميدن به پسرها مه حتي يه سر نميزنن به خانواده هاشون

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
خانوما من و همسرم به هیچ عنوان از نظر مالی به خونواده هامون کاری نداریم وضع متوسطی هم داریم‌.خونواده ...

این بزرگی شماست ولی کار پدرشوهرتونو توجیه نمیکنه

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

استاتر من اصن طرفداری نمیکنم. اما کاره پدرت اشتباهه که فرق میذاره و شوهرتم حق نداره چیزی بگه. دخترو پسر هیچ فرقی به نظره من ندارن. اتفاقن ادم باید طرفه دخترش باشه. خودت یه بار به زبون بیا به بابات بگو وقتی هیچ کس حتی شوهرتم نبود بگو که مگه چه فرقی داریم باهم بگو حصرت محمد نسلش از دخترش ادامه دار شدو اعرابه جاهل میگفتن دختر ابتره اما خدا نشون داد که زن هم ارزش داره حتی بیشتر از مرد. به پدرت بگو دوست داری عروست دختره مردم با پوله شما تو خونه پسرت خوش باشه بگرده و بربزو بپاشه و دخترت تو منگنه و سختی باشه.

گفت میگن میلیارد نه حتما. درضمن یه پسرم نیست چنتان بعدم گفت سیصد نه سی

ببخشید لطفا این عقاید مردسالانه رو حمایت نکنید...افکار شما از بیخ اشتباهه و فقط دارید جار میزنید که ارزش مردها دوبرابر زنهاست!

....Ever since I lost hope, I live much more happier
اره مخصوصا برادرای الان که ازترس زناشون یه زنگم نمیزنن درضمن دختر نباید بجه راه بندازه شما جقدر مرد ...

اینا احتمالاته اگه بمیره اگه طلاقی بشه و... همین اتفاقم ممکنه واسه پسر بیفته اونوقت نوه پسری بره دستشو جلو شوعر عمش واسه حق خودش دراز کنه

این نیز میگذرد 

گلم از اول خانواده ات کمکتون کردن تو چیزی یعنب درحد پول قرض کردن یا خرید خونه؟؟چون منم قبلا شوهرم اینطوری بود خرید پاسه خونه میکردن میاوردن بعد که میریم خونشون میگه نگاه مامانت واسه خونه داداشت فلان چیز رو گرفته واسه تو نگرفته نمیگفت برو بگو بهت بده ولی به من میگفت منم یه بار تصمیم جدی گرفتم مامانم ماهی اورد گفتم ما از این ماهیا نمیخوریم دادم برد یه بار هم لباس واسه دخترم خرید گفتم خیلی بازه نمیپوشونم بهش بعد جلوی شوهرم هم میگفتم درسته مامتنم بکم ناراحت میشد ولی وقتی شوهرم میپرسید چرا اینکار رو میکنی بهش کفتم که دوست ندارم کسی سرم منت بزاره شوهر دارم خودش اقامونه داره میخوریم و میپوشیم نداره لازممون نیس چندبار هم الکی کفتم شنیدم زن داداشم پشت سرم گفته خانواده اش براش میارن شوهرش هیچی نمیگه اونم گفت خوب کاری کردی اینجوری هم جلوی اینکه فردا دخالتهای شوهرم باشه رو گرفتم و هم واقعا نزاشتم منت کسی بره بالای سرم و هم هر دو طرف راضی و خوشنودن اینجوری شوهرت رو متقاعد کندکه من تو رو دارم از اونها هیچی نمیخوام 

از این نوع مردا خوشم نمیاد که تو مسائلی که بهشون مربوط نیست دخالت میکنن مثل اینکه شوهرت خون چرکیه از ...

عاره قبلنم باهم دعواشون شده یه بار البته حق با شوهرم بودا بابام نامردی کرد زدش و شوهرم یه کلمه هم بی احترامی نکرد بهش اما ازون به بعد هرچقد خوبیم کنن شوهرم دیگه اون ادمه سابق نمیشه و خوشش نمیاد ازشون. جراتم ندارم چیزی بگم .اگه حرفی بزنم شوهرم میگه داری طرفداری فلان فلان شدرو میکنی و کتک میزنه

شما كه گناهي نداري مقصر باباته.شوهرت حق داره ناراحت بشه منم دلم گرفت.اخه چ معني ميده بگه براي بچهامه؟مگه شمام بچش نيستيد؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن