2777
2789
عنوان

چیکار کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 86 پست
پس چراواسه طرفه مااينجوري نيست معمولادختراشونوتحويل ميگيرنوكمك مالي ميكنن وقبل ازفوتشون هرچي دارن تق ...

کدوم شهرین؟ 

امابنظرم شهرومنطقه بندی نداره هااااامونده به خودخونواده هاکه پسردوست باشن یادختراشونوارجح تربدونن 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
من میدونم کاری به پولش نداره میگه باید هم طور که به پسرش ارزش میده به دخترشم ارزش،بده

شوهرت به خاطره شما دل نمیسوزونه بیشتر به فکره خودشه عزیزم. الان بابایه من ۲تا خونه داره روهم شاید ۱۵۰ ملیونم نشه همش شوهرم میگه چرا بابات بهمون کمک نکرد موقع خونه خریدنی یا چرا به دخترش پول نمیده سالی یه بار عید ۵۰ تومن میده واقعن پوله. بابام یه نگهبانه . وصعش معمولیه واسه خرجه خونه خودش یه موقع کم میاره بعد شوهرم میگه چرا برات ارزشی قایل نیست چرا موقع خونه خریدنی بابا من کمک کرد بعد بابات نداد یا چرا جاهازو سیسمونیت انچنانی نیست. از دیشبم که حرصم داده حالت تهوع و سرگیجه گرفتم به خدا. زبونمم جلوش لاله نمیتونم چیزی بگم که عصبی نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دختر مسئولیت زندگی شوهر باهاش نیست وظیفه شوهرشه ولی پسرش باید زنو بچشو نوه های پسریشو تامین کنه ...

واقعا طرز فكر متاسفانه اشتباهيه يكي مثل من كه پدرم وضع اش بهتر از پدر شوهرمه يعني مالشو بده به برادرم بعد از سمت پدرشونرم چيزي بهم نرسه عدالت اينه كه از هر دو طرف به صورت مساوي برسه و بين دختر و پسر فرفي گذاشته نشه چرا برادرم و زنش تو رفاه باشن من نباشم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
دختر به اندازه سهمش داره میبره ازونورم شوهرش وظیفه تامینشو داره . 

اره الان خدا نکرده زمین گیر بشن حتما عروس تروخشکشون میکنه من که زنداداشم گفته ازم انتظاری نداشتع باشین این ماهستیم که بازم میریم رسیدگی میکنیم

وا این چه حرفیه دختردپسر نداره بچه بچس من الان بیشتردلم میخواد دخترم تو رفاه باشع کاریهم به دامادم ن ...

بله دقیقا حرفت درست منم دختر دارم دوست دارم بعدا تو رفاع کامل باشه اما همه جا فرهنگا و رسما یکی نیست خودم 4تا خواهریم پدرم واقعا هوایه همونو داره اما تو شهر خودمون یا اطرافیان میبینم که پسر ارث بیشتر داده میشه به دختر کمتر یکیش مادر خودم

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  

وا یعنی چی 

بابات به هرکی دوس داره میتونه ببخشه انقدر زحمت کشیده بزرگتون کرده امینم زیاده حالا مال و اموالی که خودش با جون کندن به دست اورده رو خودش هرجور دوس داره میبخشه یا اصلا دود کنه بره هوا حتی به پسراشم مربوط نیست چ برسه به دومادش 

چشم داشتن به مال و اموال پدر زن اصلا کار خوبی نیست

ای وای از دست بزرگترایی ک بزرگی بلد نیستن. لنقدر فرق گذاشتن طبیعیه باعث اختلاف میشه، ملیارد کجا و ملیون کجا، شوهرت حق نداره اینجوری بگه ولی این دعوا استارتش از پدرت میخوره. شوهرتپ اروم کن، خر کن، برو عروسی ولی واقعا کار پدرت به اندازه ی کار شوهرت بچگانه و بده

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
من میدونم کاری به پولش نداره میگه باید هم طور که به پسرش ارزش میده به دخترشم ارزش،بده

اين حرفشون بازم برميگرده به همون پول عزيزم

شما دلت مياد يك لحظه پدرت كه اين همه برات زحمت كشيدرو برنجونى كه همسرت نظرش اينه بينتون فرق گذاشته پدرت ؟؟؟

تا ميتونى سعى كن با خوش رويى و چرب زبونى حلش كنى

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
واقعا طرز فكر متاسفانه اشتباهيه يكي مثل من كه پدرم وضع اش بهتر از پدر شوهرمه يعني مالشو بده به برادر ...

انقدری به دختر میرسه که بزاره تو بانک بخوره از شوهرشم خرجی بگیره ولی اون پسره که باید با پولش کارکنه خونه بخره ماشین بخره دختر شوهر بده پسر راه بندازه و ...... درضمن برادر اگه داشته باشه به خواهر کمک میکنه ولی خواهر باید از دست شوهر هفتا سوراخ قایمش کنه

این نیز میگذرد 
اره الان خدا نکرده زمین گیر بشن حتما عروس تروخشکشون میکنه من که زنداداشم گفته ازم انتظاری نداشتع باش ...

پسر اگه پول داشته باشه پرستار میگیره عین هلو میرسن بهشون

این نیز میگذرد 
وا یعنی چی  بابات به هرکی دوس داره میتونه ببخشه انقدر زحمت کشیده بزرگتون کرده امینم زیاده حالا ...

بزرگ تر یا بزرگی نمیکنه یا بزرگی میکنه، اگر قراره بخشیدنه، فرق گذاشتن بین بچه ها فقط کینه بوجود میاره، هرچند شوهر ایشون کارشون زشته، ولی کار پدرشون هم توجیه پذیر نیس، ینی چی؟ این بچه و اون بچه چ فرقی میکنه؟ میخواد فرق بذاره؟ نصف بده ؛ نه یک صدم.

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

شوهر شما اشتباه میکنه اینجوری برخورد میکنه و هیچ حقی نداره به پدر شما بگه چه جوری اموالشو تقسیم کنه بدتر از اون به نظرم پدر شماست که تا این حد بین بچه هاش فرق میذاره..مگه دختر و پسر داره؟مگه جفتشون از وجود آدم نیستن؟پدر و مادر من به من جهاز دادن و یه دونه خونه و به دو تا برادرم هم عین من یه دونه خونه دادن و معادل ارزش پولی جهاز منو بهشون پول دادن...یه قرون اینور اونور نکردن...ارزش دختر اگه از پسر بیشتر نباشه به هیچ وجه کمتر نیست.

....Ever since I lost hope, I live much more happier