سلام دوستان من دیروز موعدم بود امروز صب زدم منفی بود بهد از وسط ماه همش حالت تهوع و کمردرد داشتم کمردرد چند روز بود ولی حالت تهوع دائم بعد اللن یعنی باردار نیستم؟؟ شایدم همش تلقین بوده
سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم
تهوع بارداری بعد از ایجاد جفت یعنی اواسط هفته ی ششم شروع میشه
سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
من ۴ ماه اقدامم....بچه اولم ۳ ماه ونیمش بود از بارم رفت یعنی پارسال همین موقع باردار بودم برج ۳ افتاد برج ۶ عمل تخمدان داشتم سمت راستم ۲ماه صبر کردم الان ۴ ماهه تو اقدام آمپول گونال آف+اچ سی جی برج ۱۱زدم الآنم این ماه سیگنال آف زدم هنوز پری نشدمه تمام علایم پری رو هم نزدیک ۴ یا۵ هفتس دارم فقط سینه هام بیشتر از قبل درد دارن آهان درد دارم و اتهام فوق العاده زیاد شده وهمش ضعف دارم .نفخ شکم هم دارم ودهنم همیشه پر آب میشه ....دهان کنین باردار باشم 😭😭😭