2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 21 پست

سلام

علائم بارداری علائم هورمونهاست 

فقط مخصوص بارداری نیست

تهوع بارداری بعد از ایجاد جفت یعنی اواسط هفته ی ششم شروع میشه

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
سلام علائم بارداری علائم هورمونهاست  فقط مخصوص بارداری نیست تهوع بارداری بعد از ایجاد جفت یع ...

مرسی گلم

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴ ماه اقدامم....بچه اولم ۳ ماه ونیمش بود از بارم رفت  یعنی پارسال همین موقع باردار بودم برج ۳ افتاد برج ۶ عمل تخمدان داشتم سمت راستم ۲ماه صبر کردم الان ۴ ماهه تو اقدام آمپول گونال آف+اچ سی جی  برج ۱۱زدم الآنم این ماه سیگنال آف زدم هنوز پری نشدمه تمام علایم پری رو هم نزدیک ۴ یا۵ هفتس دارم  فقط سینه هام بیشتر از قبل درد دارن آهان درد دارم  و اتهام فوق العاده زیاد شده وهمش ضعف دارم .نفخ شکم هم دارم ودهنم همیشه پر آب میشه ....دهان کنین باردار باشم 😭😭😭

من ۴ ماه اقدامم....بچه اولم ۳ ماه ونیمش بود از بارم رفت  یعنی پارسال همین موقع باردار بودم برج ...

ان شالله هستی گلم منم ضعف دارم قبلا گشنگی عین خیالم نبود ولب الان طاقت نمیارم ان شالله دوتامون بارداد باشیم و بهترین عیدیمونو بگیریم از خدا ان شالله 

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم