2777
2789
عنوان

خانمای خیلی تمیز و باسلیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2725 بازدید | 118 پست
وسواس داره گلم کاش بره مشاوره

قبول نمیکنه میگه من تمیزم.البته منم حدودی وسواس گرفتم ولی خب کسی بیاد خونم ناراحت نمیشم ولی مامانم ناراحت میشه 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله.دوست نداره کسی بره خونش .خودشم به زور خونه میمونه.با اینکه هم آشپزخونه داره هم مطبخ اکثر اوقات ا ...

وای چه سخت اینجوری

مادرشوهر منم همینجوریه ولی نه به شدت مادر شما

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

من فقط گاز رو هر وقت چیزی روش بریزه همون موقع تمیز میکنم ،سرویس بهداشتی رو هم یه روز در میون میشورم ...

اره منم دخترم کثیف میکنه ولی برام مهم نیست بهم بریزه مهم باطنه که تمیز بمون

من تمیز و بد دلم ولی وسواسی نیستم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بله.دوست نداره کسی بره خونش .خودشم به زور خونه میمونه.با اینکه هم آشپزخونه داره هم مطبخ اکثر اوقات ا ...

اینطور که بده ، مادر شوهر منم خیلی تمیز و مرتب بود ، در یخچال رو باز میکردی ، انگار همین یک ساعت پیش شسته ، تمام کمد ها مرتب و تمیز ، کابینت ها مثل خونه عروس ، در عین حال مهمون نواز،  دوست داشت همیشه بریم خونه اش ، ولی خوب حد و مرز تمیزی را هم رعایت می کردیم 

عمرش به دنیا نبود ، خدا رحمتش کنه 

فرقش چیه خب😁

خیلی فرق داره

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

من براق تمیزی روی اپن روی گاز روی یخچال از تمیز کننده سطوح سیف استفاده میکنم نارنجیه عالیه، خیلی قوی ...

چه جالب سیف نارنجی رو یه نفر دیگم گفت حتما میگیرم من قرمزشو دارم

اره منم دخترم کثیف میکنه ولی برام مهم نیست بهم بریزه مهم باطنه که تمیز بمون

آخی بچه های من باطنم کثیف میکنن ، مثلا هر چی بگم آخرش خوراکی میریزن رو مبل مخصوصا شیر ، ماهی یه بار حداقل مجبورم مبلا رو بشورم 

الحمدلله رب العالمین 
وای چه سخت اینجوریمادرشوهر منم همینجوریه ولی نه به شدت مادر شما

روی سرامیکا  چراغ قوه میندازه که لکه ها مشخص بشه پاک کنه.موی بدن داداشم و پدرم رو موبر میزنه که نریزه تو خونه.واسه هر مکانی هم جاروی مخصوص گرفته .یعنی خدا شاهده دو تا جارو برقی داره ی دونه بخار شو .ی دونه جارو شارژی ی دونه هم از این هوشمند ها که خودش می‌چرخه.

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪