2777
2789
عنوان

خانمای خیلی تمیز و باسلیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2725 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ببخشید خندم گرفت حالا چرا راه نمیده؟وسواسه؟

بله.دوست نداره کسی بره خونش .خودشم به زور خونه میمونه.با اینکه هم آشپزخونه داره هم مطبخ اکثر اوقات از بیرون غذا میگیره که چیزی کثیف نشه.وقتی ما میریم اونجا اونم سالی دوبار پدرم دائم تمیزی می‌کنه که صدای مامانم در نیاد

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
چه جالب من گاز رو هم انجام میدم 😀سویس بهداشتی چی

سرویس بهداشتی برای برق بزنه وایتکس واب وتاید میزنم

هرارگاهی هم یکم جرم گیر میریرم تو چاه ودور سنگ 

درکل بیشتر کارم برای کاشی وسرامیک وایتکس واب وتاید

بعضی آدمــا میخ دارن ...گیر میکنی بهشون ،نخ کش میشی ،به زور باید جدات کنن

صابونو رنده میکنیم میریزیم لای دستمال کاغذی میذاریم بین تشک و لحاف و لباس ها همیشه بوی محشری میدن

نوع صابون مهمه؟

من اگه اتاقم بوی عطر بده سردرد میگیرم

سرویس بهداشتی چی؟

من فقط گاز رو هر وقت چیزی روش بریزه همون موقع تمیز میکنم ،سرویس بهداشتی رو هم یه روز در میون میشورم ، بقیه زندگی اختیارش دست بچه هامه و هیچ وقت نمیشه تا یه ساعت بعد تمیزکاری مرتب و تمیز بمونه دورشون بگردم 

الحمدلله رب العالمین 
نوع صابون مهمه؟من اگه اتاقم بوی عطر بده سردرد میگیرمسرویس بهداشتی چی؟

اره دیگه چون بوی خوبی بده 

سرویس هم وایتکس 

آب و تاید و قاطی میکنیم میریزم با جاروی مخصوص سرویس میسابیم بعد میذاریم یکی دو ساعت بمونه و بعد میشوریم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

من براق تمیزی روی اپن روی گاز روی یخچال از تمیز کننده سطوح سیف استفاده میکنم نارنجیه عالیه، خیلی قویه اما یه ماسک بزن

واسه تمیز کردن سرویس بهداشتی کف سرویس و روشویی هم تاژ میزنم، برای حمام هم عالیه 

آشپز خونه باید تمیز باشه ،من اکثرا هر روز گاز رو پاک میکنم ،سینک رو هفته ای چند بار ضد عفونی میکنم ه ...

اوف خیلی خوبه

منم خیلی دوست دارم همیشه تمیز کنم ولی بخاطر بچم فقط هفته ای یبار تمییز میکنم

هر ماه ظرف هایی که استفاده می‌کنیم و میخیسونیم تو اب و تاید و وایتکس برق میندازن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ریا نباشه تو تمیزی و نظافت میشه گفت از نفرات اول فامیل حساب میشم

ولی جدیدا بخاطر پسرم این وسواس و حساسیت رو کم کردم

قبلا خونمون برق میزد از تمیزی

الان سعی میکنم به همون روال برگردم ولی پسرم گناه داره همش بخوام واسه تمیزی و نظافت دعواش کنم

یکم شل گرفتم

واسه من خیلی تمیز بودن گاز مهمه خیلی زیاد

خودمم خیلی رو این موضوع حساسم مخصوصا که گاز شیشه ای باشه

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍