2789
عنوان

دوست مجازیم

127 بازدید | 6 پست

این اولین دوست مجازی منه و من واقعا از ته ته ته دلم خیلییی دوسش دارم با وجود اینکه اصلا شبیه هم نیستیم از هیچ لحاظ و با دردل نمیکنیم ولی من واقعااا دوسش دارم یعنی وقتی میاد ازم راهکار دبذارم و کمک میخواد به هر نحوی شده کمکش میکنممم یعنی شدهه برا دلداری اصولی و اینکه چه جمله ای بگم نترسه و... از چت جی پی تی و کلیی برنامه استفاده میکردممم حتی گاهی مشاااور تو موقع جنگ ما شهرستان بودیم اون تهران خداااشاهدههه تا صبح چجوری بیدار موندم تا نترسههه و نگران بودمم موقع ملی شدن نتتت اصلااا دیوونه شده بودممم که خبری ندارم ازش باورتون میشه بعد نت بین المللی 12 تا چیام بهش داده بودم و نگرانش بودم و اون آنلاین بود و جواب نمیداد تا هفته بعد دو کلمه گفتت و رفت منم دیگه مزاحم نشدم بعد اومد دردل کرد و حرف زدیم و... و صمیمی تر شدیمم و نزدیک تررر اما انگار هیچوقت حوصلمو نداره من همیشه تا پیام میده دو ثانیه بعد جواب میدم خیای بهش اهمیت میدم اماا کلا وقتی نوبت من میشه حرف بزنم نه شارژ داره نه حوصله داره نه اصلا براش مهمه... آخهههه چراااااااا

بنظرتون اضافی ام؟ و داره فقط تحملم میکنه؟ 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

چن وقته دوستین

1 سالی میشه یا بیشتر

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ی مدت نباش ببین یادت میفته

امتحان کردم فقط دوتا پیام

بیخیالش شو.

The most unpopular girl in the world⭐️واسم دعا کنید تو کارام خیلی موفق باشم و آیندهای که میخوام رو داشته باشم🎨🌟🌃🌙🗽🌉🏆🎰🥇🪩🎻💵🏹🔑🪪🪞🎆✨️🔮🪽🧜🏼♀️🎄🎖🎬🕯👠✈️✉️🎭🕛