2777
2789
عنوان

واقعا خجالت آوره!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 24 پست
از کی اینطوری شدیم.    

فکر کنم همینجوری بودیم...محل مناسب برای نشون دادن خودمون نداشتیم. کجا بهتر از دنیای مجازی...که کسی کسی رو نمی بینه و نمی شناسه.

البته مخصوص ایران نیست. همه ی کشورا دارن. خود ترکیه ایا شدیدا اهل همین کارا هستن. ولی زشته دیگه. آدم فرهنگ واقعیشو همین جاهایی که ناشناسه نشون می ده. اونی که تو زندگی واقعی جلوی آشناهات نشون می دی نقش بازی کردنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوندم برای ترک مجردی ترک مجردی چیه؟ یعنی میخواسته شوهر کنه اومده اخرین روزای مجردی صفا سیتی

اها 

فروردین عزوسیش بوده گویا

این سفرم رفته واسه خداحافظی با دوران مجردی

خدا بیامرزتش . قسمتش بوده دیگه

😐😐😐😐 😱😱😱😱 خدا خیرت بده این معضل هم حل شد هی من میگفتم ترک مجردی چیه نگو تورک مجردی بود ...

نه عزیزم همون ترک مجردی بوده

به معنای خداحافظی با دوران مجردی

منم الان فهمیدم😁😁

اها  فروردین عزوسیش بوده گویا این سفرم رفته واسه خداحافظی با دوران مجردی خدا بیامرزتش . قسمت ...

اخرش چی شد

تورک مجردی اومده سفر

یا اومده ترک مجردی کنه😐

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
نه عزیزم همون ترک مجردی بوده به معنای خداحافظی با دوران مجردی منم الان فهمیدم😁😁

ای بابا

عجب پیچیده شد😐😂😂

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
ترکا نوشتن خدا رحمتش کنه ایرانیام همیشه همه جا نمک میریزن دیگه واسه همینه همیشه گرسنن یه مشت عقده ای ...

دقیقا غیر از ایرانیا به جز عده معدود همه پایین صفحه های افراد معروف یا ابراز علاقه یا همدردی می کنن.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.