2777
2789
عنوان

واقعا خجالت آوره!!!

355 بازدید | 24 پست

من به شخصه خارج از بحث شعار خجالت می کشم.

این بنده خدا ترک بوده حالا جت شخصیش تو ایران سقوط کرده یعنی باز ملت همیشه در صحنه اینستاش پر از چرت و پرت کردن.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

چیکار کردن مگه؟ 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی ؟چی ؟

این دختر ترکی ای رو میگی؟

مگه ملت چی گفتن؟

چیو ترک کرده

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

به نظرم اگه شغل زیاد بود و خلیا شاغل بودن وقت نمیشد زیاد توی فضای مجازی نطری بدن منظورم اینستاست .از طرفی فشار زیاد شده یه طوری بعضیا خالیش میکنن🙁

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
بنده خدا زیر آخرین عکسش که تو دبی بوده فقط پیامارو بخون. تو راه بازگشت از دبی تو ایران سقوط کرده. ...

میدونم. پستارو گفتم چی نوشتن. مسخره کردن؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من خوندم برای ترک مجردی

ترک مجردی چیه؟

یعنی میخواسته شوهر کنه اومده اخرین روزای مجردی صفا سیتی

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
ترک کرده نه  ترک بود😂 tork

😐😐😐😐

😱😱😱😱

خدا خیرت بده این معضل هم حل شد

هی من میگفتم ترک مجردی چیه نگو تورک مجردی بوده😑