برا منم میذاره دستت بگیر رو اون ایموجیه دیگه ویرگول نمیذاره مستقیم میره رو ایموجیا
ن الان با گوشی خودمم
اینقدر بدم میاد از شیائومی نمیدونم چرا بقیه میخوانش
،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
ستاره هزار کدوم گزینش باید بزنم ستاره 100راحت تر بود بعد اینکه چرا همر اه من کار نمیکنه
گزینه دوش اینترنت ویژه اش
نمیدونم نمیرم توی همراه من
،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
وای من عاشق گوشیمم همه میدونن😂 بعضی وقتا میگن از این نوت 11 پرو یه دونه زدن فقط برا تو اختصاصی
خوب من بلد نیستم کار کنم باهاشون
گوشی خودت چیه,؟؟ من ک از بس بچها گوشی ترکوندن اینو امین گرفت گف حداقل دلم نسوزع تا بچها بزرگ نشدن خب ...
گوشی خودم از نوکیا های ساده ک آسون میرن توش
جیب