بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا منم میذاره دستت بگیر رو اون ایموجیه دیگه ویرگول نمیذاره مستقیم میره رو ایموجیا
ن الان با گوشی خودمم
اینقدر بدم میاد از شیائومی نمیدونم چرا بقیه میخوانش
🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
ستاره هزار کدوم گزینش باید بزنم ستاره 100راحت تر بود بعد اینکه چرا همر اه من کار نمیکنه
گزینه دوش اینترنت ویژه اش
نمیدونم نمیرم توی همراه من
🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
وای من عاشق گوشیمم همه میدونن😂 بعضی وقتا میگن از این نوت 11 پرو یه دونه زدن فقط برا تو اختصاصی
خوب من بلد نیستم کار کنم باهاشون
گوشی خودت چیه,؟؟ من ک از بس بچها گوشی ترکوندن اینو امین گرفت گف حداقل دلم نسوزع تا بچها بزرگ نشدن خب ...
گوشی خودم از نوکیا های ساده ک آسون میرن توش
جیب