2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من مدام صدقه هم‌میدم‌ یعنی پول میدم‌نیازمند همین قربونی هم میکنم

ایشالله به زودی دفع بلا

ببین عزیزم تو ماه صفر هم صبح صدقه بده و هم غروب

ماه نحسی هست متاسفانه

مبلغش مهم نیست

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
منم دختر خالم اینجوریه تخم مرغ بشکن رو سرش اسمای همه رو بگو اسپند دود کن

واقعا تخم‌مرغ اسم ها رو‌بگم‌بعد بشکنم بعد اسفند؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

به چشم زخم اعتقاد دارم خیلی ضایع است جلوی چند نفر بهت خوش میگذره یا خوشیاتو می بینن فرداش داغون میشی

ووای بچم گل دستش بود با لباس پفی میزقصید خدا شاهد فرداش نزدیک بود بره زیر پراید بار جوری ک شوهزم وسط کوچه جیغ میزده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

قبل اینکه با بچتون بیرون برید یا جایی مثل عروسی یکم نمک به لب و دهن بچه بزنید شنیدم خوبه برای چشم زخ ...

چ جالب اب دریا هم دارم میتونم بپاشم رو پاهاش

صدقه بده زیاد بده به دفع بلا از صدقه اعتقاد دارم

منم 

بهترین راه حرز امام جواد به نظرم بندازید گردن بچتون ولی از جای معتبر بگیریدا دعا معا ندن جاش

اون میترسم میگن طلسمه

دلیلشم اینه که انرژی های منفیشونو به سمتت میفرستن

ا‌ولیش عمه ام‌دومیش عمه بچه ام

عروسی بود اینم بچه اس وسط بود الانم هر جمعی میشه میاد برا ساز زدن یا بلند میگه همه ساکت من سخنرانی ک ...

یه مدت تو جمع نبرین زیاد... به طور مداوم سوره ای آیه ای چیزی بخونین... من شنیدم چهار قل خیلی اثر داره

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

واقعا تخم‌مرغ اسم ها رو‌بگم‌بعد بشکنم بعد اسفند؟؟

ببین اینکاری که میگم و بکن یه تخم مرغ بگیر بالا سره بچت برو از بالا تا پایین بمال رو بدنش تخم مرغ و نشکنیا همینجوری عادی از کنارش رد شو اسمای همه رو بگو بعد تخم مرغ و ببر بالا سرش یه کاسه بگیر زیرش وقتی داری اسمارو میگی میشکنه بخدا که راسته من دختر خالم چشاش درشته مثل دختره شما خوش زبون اینقدر چشم میشه که نگو خالم همینجوری میکنه 

یوخ یوخ یوخ