2789
عنوان

چشم زخم

791 بازدید | 51 پست

بچه ها ک مذهبی نیستین ب نظرتون چشم زخم هس از عید کلی مریضی پشت هم داره بچم. اینم بگم دختر بور سفید جذابیه بچه خیلی هم سر زبون دار چند تا عروسی رفتیم بعد اون همش اینه میگن چشم خورده اینقدر دارن میگن باورم شده جالب تر این ی لک افتاد زیر گردنش دو سه تا فوق تخصص بردم دلیل براش ندارن  اگه واقعا چشم زخم باشه چیکار باید کرد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

معتقدم بعد عید که سفر رفتیم 

چند تا از دوستا و اینا هم بودن

دقیقا از روزی که برگشتم مریض شدم 

بیماری های زمینه ایم عود کرد

همه گفتن چشم بود

جالبه عموما که چشمم کردم باهام حرف نمیزنن 😏

هر روز براش چهارقل بخون، شب قبل خواب هم بخون و بدم بهش

ایه وانیکاد رو براش بخون

هر موقع یکی تعریف و تمجید ازش کرد

زیر لبت همون لحظه ماشاالله لا حول ولا قوة الا بالله بخون براش

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

معتقدم بعد عید که سفر رفتیم چند تا از دوستا و اینا هم بودندقیقا از روزی که برگشتم مریض شدم بیماری ه ...

عزیزم من فردا عروسی بچم نزدیک بود بره زیر ماشین

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من حقیقتا خیلی مذهبی نیستم... ولی تا بخوای کلی آسیب از این چشم زخم دیدیم🤦🏻‍♀️ جوری شده الان هر اتفاقی میوفته پنهون میکنیم و خیلی تو جمع ام نمی‌ریم تا چشم نخوریم🤦🏻‍♀️

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

هر روز براش چهارقل بخون، شب قبل خواب هم بخون و بدم بهشایه وانیکاد رو براش بخونهر موقع یکی تعریف و تم ...

الان چیکار کنم‌یکی بهم گف سوزه بقره پلی کن من ولی مذهبی نیستم گفتم شاید الکی میگن

عزیزم من فردا عروسی بچم نزدیک بود بره زیر ماشین

اگه از نظرر مالی مشکلی ندارید یه قربانی  درراه خدا بدید

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
من حقیقتا خیلی مذهبی نیستم... ولی تا بخوای کلی آسیب از این چشم زخم دیدیم🤦🏻‍♀️ جوری شده الان هر اتف ...

عروسی بود اینم بچه اس وسط بود الانم هر جمعی میشه میاد برا ساز زدن یا بلند میگه همه ساکت من سخنرانی کنم‌یا میگه چاقو‌بدین برقصم‌ کلا اجتماعیه حالا از اون روز‌مریضه یا اتفاق‌بعد الانم گفتن شن‌کلیه داره از بس حیغ  و‌گریه میکرد

اگه از نظرر مالی مشکلی ندارید یه قربانی درراه خدا بدید

نه من مدام صدقه هم‌میدم‌ یعنی پول میدم‌نیازمند همین قربونی هم میکنم

اسفند دود کن صدقه بزار دعای چشم زخم

صدقه ک‌مرتب میدم با این ک‌مذهبی نیستم ولی از اون روز ک‌نزذیک‌بود بره زیر ماشین خوذم باورم شد چشم خورده

صدقه ک‌مرتب میدم با این ک‌مذهبی نیستم ولی از اون روز ک‌نزذیک‌بود بره زیر ماشین خوذم باورم شد چشم خور ...

چشم زخم کاملا واقعیه 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
الان چیکار کنم‌یکی بهم گف سوزه بقره پلی کن من ولی مذهبی نیستم گفتم شاید الکی میگن

عزیزم متاسفانه چشم زخم واقعیت داره

نقل میکنن روزی حضرت محمداز قبرستانی رد میشدن و گفتن نیمی از مردگان این قبرستان از چشم زخم زیر خاکن

تو برنامه محفل هم یه قسمت در مورد چشم زخم صحبت شد، همون قسمتی که دوتا خواهر کوچولو اومدن و برنامه اجرا کردن