بچه ها ک مذهبی نیستین ب نظرتون چشم زخم هس از عید کلی مریضی پشت هم داره بچم. اینم بگم دختر بور سفید جذابیه بچه خیلی هم سر زبون دار چند تا عروسی رفتیم بعد اون همش اینه میگن چشم خورده اینقدر دارن میگن باورم شده جالب تر این ی لک افتاد زیر گردنش دو سه تا فوق تخصص بردم دلیل براش ندارن اگه واقعا چشم زخم باشه چیکار باید کرد
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
من حقیقتا خیلی مذهبی نیستم... ولی تا بخوای کلی آسیب از این چشم زخم دیدیم🤦🏻♀️ جوری شده الان هر اتفاقی میوفته پنهون میکنیم و خیلی تو جمع ام نمیریم تا چشم نخوریم🤦🏻♀️
و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫
من حقیقتا خیلی مذهبی نیستم... ولی تا بخوای کلی آسیب از این چشم زخم دیدیم🤦🏻♀️ جوری شده الان هر اتف ...
عروسی بود اینم بچه اس وسط بود الانم هر جمعی میشه میاد برا ساز زدن یا بلند میگه همه ساکت من سخنرانی کنمیا میگه چاقوبدین برقصم کلا اجتماعیه حالا از اون روزمریضه یا اتفاقبعد الانم گفتن شنکلیه داره از بس حیغ وگریه میکرد
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار