2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 51 پست
عزیزم من فردا عروسی بچم نزدیک بود بره زیر ماشین

منم پسرم  دو سالشه  ، بور و سفیدو چشم رنگیه مدام جلو چشم هست و به ثانیه نکشیده یا میخوره زمین یا بی دلیل گریه میکنه تا خود صب ، خیلی از آیه های قرآن و آیتالکرسی میخوندم ولی زیاد تاثیر نداشت تا یه جا خوندم چشم زخم فقط سوره ی ناس و فلق رو بخونی و تو صورت بچه فوت کنی واقعا آب رو آتیشه 

منم پسرم دو سالشه ، بور و سفیدو چشم رنگیه مدام جلو چشم هست و به ثانیه نکشیده یا میخوره زمین یا بی ...

جدی ؟؟منم بخونم پس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اینکاری که میگم و بکن یه تخم مرغ بگیر بالا سره بچت برو از بالا تا پایین بمال رو بدنش تخم مرغ و ...

هر وقت اسما تمام شد؟؟بشکنم؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

آره اعتقاد دارم من از مادرم یاد گرفتم اسم اونایی که بهشون شک دارم مینویسم بعد با شعله آتیش میزنم از ...

شعله گاز یا شمع؟

نه به هیچ عنوان اعتقاد ندارم

منم نداشتم ولی دیگه انگار هس

من جاریم خیلی چشمش شوره

زندگی منو به خدا زیرو رو کرد

عید داشتیم در مورد سبد کالا حرف میزدیم

من گفتم ما دهک ۳ هستیم دومیلیون دادن رفتم گوشت خریدم

گفت خوش به حالتون واسه مارو میخوان قطع کنن

از اون روز هم یهرانمون هم سبد کالامون نصف شد بدون هیچ دلیلی

چشم زخم هست،، نقل شده که پیامبر از ی قبرستان رد میشدن گفتند بیشتر جوانان این قبرستان بخاطر چشم زخم فوت شدن،،، 

اسپند دود بده،،، اگه میتونید و شرایطشو دارید عقیقه براش انجام بدید یا حداقل حرز براش بخر

و خدا چقدر منو دوست داشت که تورو بهم داد❤... خدایا شکرت

من جاریم خیلی چشمش شورهزندگی منو به خدا زیرو رو کردعید داشتیم در مورد سبد کالا حرف میزدیممن گفتم ما ...

چشم شووووره تف