2777
2789
عنوان

#روز زن

276 بازدید | 42 پست

سلام

من و همسرم خیلی خیلی باهم خوب بودیم

وضع مالیمون خوب نیس ولی احترام و عشقمون ب هم تغییری نکرده

البته بعد از پشت سر گذاشتن کلی مشکلات با خانواده شوهر و بخصوص مادر شوهر

و رو شدن دستشون پیش همسرم ، ک حالا تقریبا س ساله ما ب ارامش رسیدیم

حالا ما با خانواده شوهر رابطه داریم

ولی وقتی من باردار شدم یا وقتی تهدید ب سقط بودم نه بارداریمو تبریک گفتن و نه حالمو جویا شدم

شوهرم هم کلی ب دل گرفته بود

و میگفت دیگه حق نداری سراغشونو بگیری

حالا ک روز مادر رسید بهم زنگ زد ، سر کار بود خونه نبود

میگه ب مادرم زنگ زدی ؟؟؟

گفتم نههه

گف باشه خدافظ

و ب من تبریک نگف

تلافی کرد

ولی واسه من ک کم محلی میکردن تلافی نکرد

صبرم

تحمل نداریمون

سختیامون

فشاری ک خانوادش ب ما میوردن

همه اینا هیییییچ حساب شدن

مادر پسرشم

دومی هم تو راهه

مستحق ی تبریک خشک و خالی نبودم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

قلبم سوخت و تیکه تیکه شد

وقتی ظهر خواب بود کلی گریه کردم و اشک ریختم ولی نزاشتم اون ببینه

فروب ک شد پسرمو برد و رفت برام گل گرف

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

وای عشقم

شوهره منم جلوی چشم من به مادر بزرگش و مادرش زنگ زد وتبریک گفت ولی من هیچی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب لج کردی اونم بدترکرد/:

وقتی لجبازی کنی همین میشه-_- مردا مهم ترین چیززندگیشون مادرشونه ...‌بامادرشون خوب باشی دنیارو میخرن برات

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

همینکه گلو دیدم بغضم ترکید و اشکام مثل بارون رو گونه هام سرازیر میشد

گفتم کاش نمیگرفتی

ی بار میگه یادم رف تبریک بگم 

ی بار میگه وقت نکردم

ی بار میگه چون پول ندارم

قلبم سوخت و تیکه تیکه شد وقتی ظهر خواب بود کلی گریه کردم و اشک ریختم ولی نزاشتم اون ببینه فروب ک ش ...

خدا رو شکر به خیر گذشت تا اخر شب مهلت بدین به شوهرا بعد بشینین گریه کنین 😁

شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف
وای عشقم شوهره منم جلوی چشم من به مادر بزرگش و مادرش زنگ زد وتبریک گفت ولی من هیچی

وای یعنی کسی هس مثل من باشه

همینکه گلو دیدم بغضم ترکید و اشکام مثل بارون رو گونه هام سرازیر میشد گفتم کاش نمیگرفتی ی بار میگه ...

بارداری حساس شدی گل گرفته دیگه ببخشش 😉

خب لج کردی اونم بدترکرد/: وقتی لجبازی کنی همین میشه-_- مردا مهم ترین چیززندگیشون مادرشونه ...‌باماد ...

حاضرم طلاق بگیرم ولی دوباره خودمو براشون کوچیک نکنم

خدا رو شکر به خیر گذشت تا اخر شب مهلت بدین به شوهرا بعد بشینین گریه کنین 😁

کاش هیچوقت نمیورد

شوهر من ک برام فقط لواشک خرید خودم یادش آوردم زنگ بزنه به مامانش تبریک بگه . غصه هم نمیخورم اصلا . حیف زندگی نیست به خودتون زهر نکنین . 

بارداری حساس شدی گل گرفته دیگه ببخشش 😉

ب مادرش از دیشب تبریک گف

کلادیشبو روز مادر حساب میکرد و ب مادر خودمم زنگ زد تبریک گف

ولی راس میگیا به مادرش تبریک بگه ولی به زنش تبریک نگه.من روز مادر پارسال گفت میرم برا مادرم ومادرت کارت هدیه میگیرم منم گفتم باشه ده ستت درد نکنه اصلا تو فکر خودم نبودم اصلناااااا ولی وقتی برگشت برا منم کارت هدیه گرفته بود😍😍😍😍

وای یعنی کسی هس مثل من باشه

اگه میومدی توی تاپیک:کی امروز کادو نگرفته؟

کلی امیدوار میشدی

خیلی ها دیشب و امشب دلشون شکست

خیلی ها مثه من دیشب گریه کردند که ارزش یه تبریک خشک و خالی رو هم نداشتند

یا ارزش حتی یه جفت جورابه دوهزار تومنی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .