2777
2789
عنوان

#روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 42 پست
صد در صد

معلومه داره باج میده .میخواد دلشون بدست بیاره .چون خونوادشن از خونشن . بهت حق میدم ناراحت باشی . ولی اون خونوادشو گذاشته کنار با تو ازدواج کرده . از این بیشتر که بفهمی تو رو بیشتر میخواد . گل هم ک برات گرفته . پس الکی خودتو ناراجت نکن . 

شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف
شوهرم به هیچ کدوممون کادو نداده 😂  پارسال هم نداد فک نکنم هیچکدوم راحت شده باشیم . سر خوشیم😁

منم امسال نگرفتم دوسال باهم زنگی میکنیم.دوران نامزدی که فقط تبریک گفت .سال اول کارت هدیه .امسال هیچی الان بهش میگم کو کادوت خودشو میزنه به اون را.میگه میخوام فقط واست روز تولدو سالگرد ازدواج کادو بگیرم😁خب همونم عالیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد سخته درکت میکنم 

حالا همینجوری خیلی خوبه ها.ولی تو این مناسبتا من یه همچین جریانی دارم.اخه خودت میبری به مامانت میدی برا منم بزار تو پاکت بده.باید حتما ناراحتیمو ببینه بعد.من ناراحت پولش نیستم.از کاراش حرصم میگیره

هی خواهر.الان دگ‌دیده ناراحتم میگه برو از حسابم واسه خودت کارت بکارت کن.این چه ارزشی داره.

بیشتر هم کارت به کارت کن ضرر کنن دیگه یادشون نمیره 😂

معلومه داره باج میده .میخواد دلشون بدست بیاره .چون خونوادشن از خونشن . بهت حق میدم ناراحت باشی . ولی ...

حرفات ارومم میکنه

ولی اگه بخواد دل اونا رو ب دست بیاره یه تبریک ب موقه و خشک و خالی ب من اونا رو ک ناراحت نمیکرد ک عاقش کنن

من ی روزایی باهاش گذروندم ک حتی نون نداشتیم بخوریم بخدا قسم

ب حرمت اون همه صبر و سختی میخواستم ی تبریک بهم بگه😢

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
نمیخام اصلا.حس خوبی ندارم.خب چی میشد همونو خودش میداد.

درکت میکنم اما باور کن ی جوری حرصشو در میاری اگه این کارو بکنی

تلافی کن

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
حرفات ارومم میکنه ولی اگه بخواد دل اونا رو ب دست بیاره یه تبریک ب موقه و خشک و خالی ب من اونا رو ک ...

الان گلی ک گرفته برات تو چیزب بهش گفتی که برات گرفت . تو گفتی چرا بهم تبریک نگفتی؟

حرفات ارومم میکنه ولی اگه بخواد دل اونا رو ب دست بیاره یه تبریک ب موقه و خشک و خالی ب من اونا رو ک ...

من کاملا درکت میکنم.شاید مدل شوهرتم ازونایی که لازم نمیدونن تبریک بگن.مث شوهر من.ولی تو دلش هیچی نیست.بهتم حق میدم ناراحت بشی.منم ناراحتم

من کاملا درکت میکنم.شاید مدل شوهرتم ازونایی که لازم نمیدونن تبریک بگن.مث شوهر من.ولی تو دلش هیچی نیس ...

من به این نتیجه رسیدم مردای ایرانی وقتی ازدواج میکنن اکثرا باید برای مساعل عاطفی دوباره تربیت بشن باید بهشون یاد بدی . با دعوا و قهر هم یاد نمیگیرن باید حرف منطقی بزنی همیشه نزدیگ روزای خاص باید بگی بهشون مثل همین روز زن و سالگرد ازدواح و ... 

الان گلی ک گرفته برات تو چیزب بهش گفتی که برات گرفت . تو گفتی چرا بهم تبریک نگفتی؟

اره عزیزم گفتم

خخخخخ.کسی هست؟منم گریم گرفته.شوهر من که به مادرش داد هیچ.به خواهرشم داد.اونوقت هنوز به من کادو نداده ...

وای دیگه کادو به خاهر رو آدم آتیش میگیره

خداروشکرمن خاهرشوهر ندارم وگرنه حتما به اونم تبریک میگفت 

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .