2777
2789
عنوان

#روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 42 پست
ولی راس میگیا به مادرش تبریک بگه ولی به زنش تبریک نگه.من روز مادر پارسال گفت میرم برا مادرم ومادرت ک ...

منم هرسال همینجور بود ولی حالا فهمیدم ک محبتش شرطیه

چون ب مادرش تبریک میگفتم اونم ب من تبریک میگف

خاک توسرم ک چقد ساده بودم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خخخخخ.کسی هست؟منم گریم گرفته.شوهر من که به مادرش داد هیچ.به خواهرشم داد.اونوقت هنوز به من کادو نداده ...

سال اول ازدواجم شوهرم واسه مادرش خرید واسه من نه

تاااااازه پول هم نداشت با یارانه من خرید 😱😱😱😱

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
خخخخخ.کسی هست؟منم گریم گرفته.شوهر من که به مادرش داد هیچ.به خواهرشم داد.اونوقت هنوز به من کادو نداده ...

شوهرم به هیچ کدوممون کادو نداده 😂  پارسال هم نداد فک نکنم هیچکدوم راحت شده باشیم . سر خوشیم😁

شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف
شوهرم به هیچ کدوممون کادو نداده 😂  پارسال هم نداد فک نکنم هیچکدوم راحت شده باشیم . سر خوشیم😁

بنظرمن یا ب هردو تبریک بگه یا ب هیچکس

کادو دادن هم همینطور

سال اول ازدواجم شوهرم واسه مادرش خرید واسه من نه تاااااازه پول هم نداشت با یارانه من خرید 😱😱😱😱

فک کنم خونوادش با ازدواجتون راضی نبودن ؟

شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف
سال اول ازدواجم شوهرم واسه مادرش خرید واسه من نه تاااااازه پول هم نداشت با یارانه من خرید 😱😱😱😱

شوهر منم الان پول زیادی دستش نیس.ولی میتونس به خواهرش نده.حالا روز خواهر نیست که.منم خیلی ناراحت شدم.یعنی تو هر مناسبتی همینه.اینا به کنار.الانم میگه تو خونه تکونی هم کمکت نمیکنم.کمکش چیه؟فقط دیوارا رو پاک میکنه.اونم میگه خودت بکن.

فک کنم خونوادش با ازدواجتون راضی نبودن ؟

صد در صد

شوهرم به هیچ کدوممون کادو نداده 😂  پارسال هم نداد فک نکنم هیچکدوم راحت شده باشیم . سر خوشیم😁

خب به کسی نده اره.شوهر منم اگه کلا به هیچ کس نمیداد من ناراحت نمیشدم.ولی خداییش وضعیت من اسفبارتره.اخه ادم به خواهرشم کادو میده مگه.

وااااا یعنی چی.

چقد بد جنسن بعضیا

اخخخخخ قلبم درده بخدا

خب به کسی نده اره.شوهر منم اگه کلا به هیچ کس نمیداد من ناراحت نمیشدم.ولی خداییش وضعیت من اسفبارتره.ا ...

چقد سخته درکت میکنم 

هی خواهر.الان دگ‌دیده ناراحتم میگه برو از حسابم واسه خودت کارت بکارت کن.این چه ارزشی داره.

حتما اینکارو بکن

حتما

زود همین حالا برو کارت ب کارت کن