2777
2789
عنوان

به همسرم پیام دادم بی توجهی کرد

725 بازدید | 53 پست

دوماهه عقدیم

ماهگرد اولمون یادش نبود خیلی ناراحت شد فکر میکردم میخواست ماهگرد بعدیمون یعنی امروز جبران کنه حالا این هیچ مهم نیست

خونواده همه رفتن بیرن منم تنها موندم خونه پریودم

همسرمم میدونه

بهش پیام دادم حوصلم سر رفته

چند ساعت گذشت انلاین نشد

بعد پیاممو پاک کردم انلاین شد

تو چت صداش کردم 

سین نزد درحالیکه انلاین بود و خب ۱۰ دقیقه انلاین بود بعدش اف شد

امروز کلا یه بار با زنگ باهم حرف زدیم اونم ۵ دقیقه ساعت۱۲ بود

حق دارم ناراحت باشم یا فقط حساس شدم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهگرد؟

اینستارو پاک کن

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

ازدواجتون سنتی بود؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

حق داری

ولی ماهگرد و اینا واقعا چیز مزخرفیه. رو اینا حساس نباش...مردا هم هزارتا گرفتاری دارن، همون تولد و سالگرد ازدواج یادشون بمونه هنر کردن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( YJrFsMjES ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۲ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

حق داری ولی از الان یاد بگیر خودتو اذیت نکنی بعدا سر هر مسئله ای تو فقط اذیت میشی مردا زیاد مهم نیست براشون 

و شاید ی چیزی اتفاقی حرفی پیش اومده ناراحته 

با شما نه از طرف کس دبگه 

مسئله کاری ای چیزی 

من خودم همسرم تا خانواده اش یا محل کارش ی چیزی میگفتن تند بهم میریخت و معلوم بود