2777
2789
عنوان

به همسرم پیام دادم بی توجهی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 53 پست

خیلی وابسته هستی؟ی جوری رفتار کردی که همیشه میخوای بهش بچسبی؟(ببخشید اینطوری گفتم)

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری ولی از الان یاد بگیر خودتو اذیت نکنی بعدا سر هر مسئله ای تو فقط اذیت میشی مردا زیاد مهم نیست ...

خب آخه اکثر وقتا اینطوریه

چه رفتاری داشته باشم؟ ازش بپرسم حالت خوبه؟ یا ایگنورش کنم کلا؟

اوف بابا ماهگرد چیه دیگه ،شمام پری هستی حساس شدی الکی دنبال حاشیه نباش هرچی حواشی کمتر رابطه سالم تر و پایدار تر  ، چرا یه سره چک میکنی که کی انلاینه و چند دقیقه انلاینه عزیزم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

مستقیم بهش گفتی چه احساسی داری و ازش چی می خوایی ؟ مثلا اینکه من تنهام به خاطر پریودمم کسل و بی حوصلم تازه ماهگردمونم هست بیا بریم یه دوری بزنیم یا بیا پیش هم باشیم 

حساس شدی عزیزم ماهگرد واقعا چیز بیخود و عجیبیه کی اینارو تو سر ما انداخته آخه. برا منی که خانومم چیز بیخودیه آقایون که جای خود دارن. و دیگه اینکه سعی کن رابطت رو سینوسی نگه داری گاها به طرفت فضا بده ازش فاصله بگیر که بعدا به بودن باهات حتی درحد چت اشتیاق داشته باشه. دائما در ارتباط باشید نسبت بهت سرد میشه خلوتشو ازش نگیر.هر چیزی که زیاد و همیشه باشه کم ارزش میشه

کاربری غیرفعال

خیلی وابسته هستی؟ی جوری رفتار کردی که همیشه میخوای بهش بچسبی؟(ببخشید اینطوری گفتم)

تا الان کلا یه بار من گفتم بریم بیرون

بقیه وقتا خودش میگفت بریم بیرون منم قبول میکردم

مستقیم بهش گفتی چه احساسی داری و ازش چی می خوایی ؟ مثلا اینکه من تنهام به خاطر پریودمم کسل و بی حوصل ...

قشنگ‌گفتین

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

مستقیم بهش گفتی چه احساسی داری و ازش چی می خوایی ؟ مثلا اینکه من تنهام به خاطر پریودمم کسل و بی حوصل ...

آخه نه زنگ زده نه پیاممو سین زده که بگم

صبح هم من نگرانش شدم زنگ زدم ولی زود قط کردیم چون خونودم مارم داشتن