2777
2789
عنوان

به همسرم پیام دادم بی توجهی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 53 پست
الان پیمای که نوشتم رو پاک کنم؟ یا این کارم هم حس ضعف میده؟

بحث اویزون بودن نیس. دوست پسرت نیس ک بگی اویزون نشم یا غرورت بشکنه. شوهرته. زن و شوهر اویزون هم نباشن اویزون کی باشن. من ک بهم محل نده هم انقدر میرم تا بیاد سمتم. قضیه همسر فرق داره. البته اونم بعدا جبران میکنه ها. 

آخه نه زنگ زده نه پیاممو سین زده که بگمصبح هم من نگرانش شدم زنگ زدم ولی زود قط کردیم چون خونودم مارم ...

خب غریبه که نیست یه بار زنگ بزنی مزاحم باشی ، زن و شوهرید دیگه . بهش زنگ بزن بهش مستقیم بگو فقطم یه پیام دادی به هر دلیلی ندیده و آنلاین نشده 

نیازی داری مستقیم بهش  بگو مردا هیچ کدوم علم غیب نداره که  مردا عین ما خانما نیستن باید واضح و دقیق براشون توضیج بدی تازه اینم که واضح بگی میره یکاری دیگه میکنه زندگیت رو درگیر ادا اطوارای این اینستاگرامیا نکن ماهگرد و هفته گرد و روز گرد میگیرن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان پیمای که نوشتم رو پاک کنم؟ یا این کارم هم حس ضعف میده؟

چی پیام دادی؟

اگه چرت و پرته و هنوز ندیده پاک کن .

ولی در کل اینکه هی پیام بدی و پاک کنی خوب نیست .وقتی حالت خوب نیست از گوشیت فاصله بگیر بزار موقعی که به خودت اومدی حرف میزنید .

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

بحث اویزون بودن نیس. دوست پسرت نیس ک بگی اویزون نشم یا غرورت بشکنه. شوهرته. زن و شوهر اویزون هم نباش ...

بحث غرور نیست .چرا با عجله و هول هولکی توی حال و هوای بد و منفی بدون فکر و ..باید حرف زد ؟؟؟

چرا ثانیه ب ثانیه انلاینیشو باید چک کنه .یا پیام بده و پاک کنه؟!

امروزو کلا بیخیال باشه .بعدا سروقت کامل و واضح حرفشو  میگه .اونم نه از روی عجز و اینکه ناله کنه .خیلی شیک و محکم بگه واسه من روز مهمی بود دوس داشتم واسه توام همینطور باشه و من ازت دلخور شدم  یا هر نیاز دیگه 

.ببینه چی میگه.

اتتفاقا چون زن و شوهرن باید با منطق برن جلو .نه سبک مغزی

وقتی هم تحویل نمیگیرم بهش برمیحوره میگه چرا اینجوری شدی دلیلشم بگم که به من بی توجهی میگه من دارم تل ...

پس وقتی اینا میگه معلومه که مشغله داره فکرش مشغوله شما نباید حساس باشی 

ما اینقد اوایل ازدواج مون سخت بود که حتی تولد و روز زن و مرد وو اصلا نداشتیم و مهم نبود 

شمام زیاد زنگ و پیام نکن وقتی میبینی ناراحته 

هیچ وقتم نگو چون بی توجهی به من منم اینطورم 

متعادل رفتار کن کم کم دستت میاد تازه عقد کردید 

بحث غرور نیست .چرا با عجله و هول هولکی توی حال و هوای بد و منفی بدون فکر و ..باید حرف زد ؟؟؟چرا ثانی ...

خودش زنگ زد

یهو گفتم عهه هیچ میدونی امروز چه روزیه گفت چندمه گفتم دهم

گفت ماهگردمونه

بعد گفت باید۱۳ ام جشن بگیریم یا دهم؟‌(۱۳ ام جشن عقدمون بود) گفتم دهم

بعد دیگه نفهمبدم به چی فکر میکنه

گفت بیام دنبالت بیای خونمون؟ گفتم نه پریودم حال ندارم 

بعد یکم غر زدم که گی تو پریودی حوضلم سر رفت و اینا

بعد هم قطع کردیم

دیگه قرار نیست زیاد تحویلش بگیرم فقط وقتی خودش زنگ بزنه تخویلش میگیرم تو چت تحویلش نمبگیرم

چی پیام دادی؟اگه چرت و پرته و هنوز ندیده پاک کن .ولی در کل اینکه هی پیام بدی و پاک کنی خوب نیست .وقت ...

فقط اسمشو نوشتم

اونم الان اومده چندتا جانم گفته

و بعد زنگ زد به من

فقط اسمشو نوشتماونم الان اومده چندتا جانم گفتهو بعد زنگ زد به من

اها خوبه .پیام نده فعلا .

ولی اون پیام داد خیلی عادی جوابشو بده👍❤