2777
2789
عنوان

به همسرم پیام دادم بی توجهی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 53 پست
خب آخه اکثر وقتا اینطوریهچه رفتاری داشته باشم؟ ازش بپرسم حالت خوبه؟ یا ایگنورش کنم کلا؟

چی بگم 

اره غیر مستقیم بگو از چیزی ناراحت مشکلی داری 

ما برای این وقتا باید با هم صحبت کنیم 

یعنی تو سختی و ناراحتی بیشتر همو احتیاج داریم 

ببین چی میگه اگه چیزی گفت خب هیچی اگه نگفت به پروپاش نپیچ اینا نمیخوان مشکلاتشون را بروز بدن 

قبل از عقدم هنین طور بود .ازدواج تون چجوری بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم اره غیر مستقیم بگو از چیزی ناراحت مشکلی داری ما برای این وقتا باید با هم صحبت کنیم یعنی تو سخ ...

نه قبل ازدواجمون هی منو میبرد بیرون

کافه بازار پارک رستوران

الانم گاها میریم ها پیتزا پلی ماهی یه بار

تا الان کلا یه بار من گفتم بریم بیرونبقیه وقتا خودش میگفت بریم بیرون منم قبول میکردم

نمیدونم دلیلش چیه ولی اینو میدونم همیشه نمیتونن یکدست رفتار کنن .خستگی.مشغله و‌خیلی چیزای دیگه تاثیر داره .شاید چندساعت دیگه یا فردا جوری رفتار کنه که شما میخواین

کم کم اخلاقش دستت میاد تازه دوماه گذشته 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

صیغه ای هست که اولین ماهگرد رو تبریک میگن و کادو میخرن

منم اولین ماهگردم چند روز پیش بود یادش بود ولی چون عصبانی بود فقط پیام داد یماه گذشت. همین . حتی نیومد دیدنم. من خودم براش کادو خریدم رفتم. حسابی زدمش گریه کردم. عذرخواهی کرد و کلیییییی قربون صدقه. گفت منم گاها دوس دارم تو بیایی سمتم. 

هر چی این ادما را هم تحویل نگیری بیشتر میان سمتت

وقتی هم تحویل نمیگیرم بهش برمیحوره میگه چرا اینجوری شدی 

دلیلشم بگم که به من بی توجهی میگه من دارم تلاش میکنم خوشبختت کنم از غکر شبا خوابم نمیبره و این حرفا

نمیدونم چیکار کنم

نه قبل ازدواجمون هی منو میبرد بیرونکافه بازار پارک رستورانالانم گاها میریم ها پیتزا پلی ماهی یه بار

شاید الان اوضاع مالیش خوب نیست

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.