2777
2789
عنوان

نگاه چه پیام هایی بهم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 3293 بازدید | 98 پست

لطفاً همشو بزارید ولی اگه تو زندگیتون اتفاقی افتاد اینو یادتون باشه...

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

اصلا پیام داده باشم مگه خواستم چیکار کنم؟الان به شما پیام دادم مگه چیز بدی گفتم؟

حالا واقعا چیز بدی گفته؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون نوشته؟دنبال ازدواج هستی که هستیدنبال نیمه گمشدتی اینجا نباید بگردی که باید بری دم محضراینجا بگرد ...

تا اینجا همه اش نوشته های ایشون هست 

الان هم داره میخونه، سلامممم👋🏻

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ساعت۳شب قصد چه ازدواجی خب مرد مومن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اون نوشته؟دنبال ازدواج هستی که هستیدنبال نیمه گمشدتی اینجا نباید بگردی که باید بری دم محضراینجا بگرد ...

لطفا پیام این خانم رو ی بار دیگه بخون جناب

مرسی

والا به خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

منظورش چیه یعنی آهم میگیره و‌اینا؟

تازه خوبه اسم کاربریش هم نیست 

و عکس ها نیومد 

منظورش چیه یعنی آهم میگیره و‌اینا؟

خودش اومده وسط ی سری زنای نامحرم

از کلید نفرینم استفاده میکنه

مصبتو شکر مرد مومن🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

همین بعد تازه به کی؟! 

منی که بچه ام 🙂

والا به خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقا از ساعت مشخصه بنده خدا قصدش خیره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
تا اینجا همه اش نوشته های ایشون هست الان هم داره میخونه، سلامممم👋🏻

اسم کاربریش سعید۱۳۷۷ محمده؟؟؟

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

داش این چی زر زدی ناموسن؟

ازدواج چی کشک چی تو نی نی سایت دنبالش بودی؟

ریدی برادر من

یکیم میخواد یکم کمکتون کنه تهش گوه میزنین توش بیچاره این دوستمون نمیدونم چطوری خواسته کمکت کنه ولی خب ریدی 

همین بعد تازه به کی؟! منی که بچه ام 🙂

اوه اوه پس معلوم شد دیگه خیلی ازدواجیه🤣