2777
2789
عنوان

نگاه چه پیام هایی بهم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 3293 بازدید | 98 پست
حالا واقعا چیز بدی گفته؟

نه چیز بدی نگفته و محترمانه بود 

ولی خب چرا باید تو نی نی سایت درخواست و پیشنهاد بده؟!! 

حتی منم ازش چندتا سوال پرسیدم که ببینم تا چه مرحله ای پیش میره 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

احتمالا 🙂😂

ببین عزیزم 

دیگ کشش نده

اشتباه از طرف هردوتون بوده

اشتباه اول اینکه شاید شما ک براش کامنت گذاشتی شاید متاهل بودی ایشون نباید درخواست دوستی میدادو بعدش حرف و...

شمام اگ از صحبت با مرد حس خوبی نمیگیرین و‌میدونین هم این سایت زنونس و‌مردی اگ درخواست میده اصلا قبول نکنین این اشتباه شما ک قبول کردین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داش این چی زر زدی ناموسن؟ازدواج چی کشک چی تو نی نی سایت دنبالش بودی؟ریدی برادر منیکیم میخواد یکم کمک ...

با زبان شفاف فارسی گفتی دیگه شفاف تر امکان نداره🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

خودش اومده وسط ی سری زنای نامحرماز کلید نفرینم استفاده میکنهمصبتو شکر مرد مومن🤣🤣🤣🤣🤣

واقعا کار قشنگی نیست کارش 🙂

گفتم بهش هم 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ببین عزیزم دیگ کشش ندهاشتباه از طرف هردوتون بودهاشتباه اول اینکه شاید شما ک براش کامنت گذاشتی شاید م ...

بله قبول دارم، منم اشتباه کردم 

اسم کاربریش سعید۱۳۷۷ محمده؟؟؟

واااای این کاربری تاحالا بالای 10 بار برا من درخواست داده نکبت کثافت 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
اصلا درک نمیکنم کسی اشتباهی کنه بعد با جمله ی جای داداشم بوده .....جای خواهرم بوده بخاد خودشو تبرئه ...

شما متوجه هستین چی میگید؟ 

من چه نیازی به تبرئه شدن دارم یا گناهکار جلوه دادن ایشون؟ 

من صرفا میخواستم ایشون رو معرفی کنم که ببینم کارش هست واقعا یا نه ی آدم معمولی بوده و من اشتباه کردم درواقع حسم اشتباه کرده

ببین عزیزم دیگ کشش ندهاشتباه از طرف هردوتون بودهاشتباه اول اینکه شاید شما ک براش کامنت گذاشتی شاید م ...

بعضی وقتا پیش میاد من خودم اون اوایل که اومده بودم سایت فرفی نمی‌کرد کسی درخواست میداد قبول میکردم چون این تصورو داشتم که شاید راحت نباشه تو تاپیکام بگه و سوال درمورد تاپیکایی که زدم داشته باشه راهنمایی چیزی

ولی خب دیدم نه کلا فازشون یه چیز دیگس

ساعت ۳ شب فهمیدی طرف بچس فیلت یاد هندستون کرد جمع کن خودتو 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بعضی وقتا پیش میاد من خودم اون اوایل که اومده بودم سایت فرفی نمی‌کرد کسی درخواست میداد قبول میکردم چ ...

دقیقا... 🙂

نه عزیزم

گفتی تو تاپیک هست و داره میخونه تنها مرد آنلاین تو تاپیکت ایشونه فقط 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

بعضی وقتا پیش میاد من خودم اون اوایل که اومده بودم سایت فرفی نمی‌کرد کسی درخواست میداد قبول میکردم چ ...

من خودم تا حالا یکدونه هم قبول نکردم ببینم فازشون چیه

ولی از تجربه بقیه ک هی میگفتن قبول نکنین استفاده کردم

من از سال۹۲ اینجام حتی با کاربرای قدیمی هم پیوی صحبت نمیکنم واقعا مشخص نیس کی با چه تفکری پشت اکانت هست و چه قصد و نیتی داره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫