2777
2789
عنوان

نگاه چه پیام هایی بهم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 3293 بازدید | 98 پست
گفتی تو تاپیک هست و داره میخونه تنها مرد آنلاین تو تاپیکت ایشونه فقط

نه پس تنها مرد تاپیکم نیست 

خودش هم پیام داد و متوجه شدم که داره میخونه

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

من خودم تا حالا یکدونه هم قبول نکردم ببینم فازشون چیهولی از تجربه بقیه ک هی میگفتن قبول نکنین استفاد ...

بله ادما متفاوتن خیلیا سر همین مهربونیشون گرفتار میشن

یه شب تاپیک خودکشی یکی از کاربرای اینجا رو دیدم خودم بهش درخواست دادم چون من اینجوریم فارغ از جنسیت باهمه تا حد جنبشون مهربونی میکنم

خلاصه من خیلی با این شخص حرف زدم و سعی کردم منصرفش کنم و بله ایشونم عین همین اقا رید و شروع کرد به چرتو پرت گفتن

اینا ادمای کثیف و مزخرفین ولی دلیل بر اشتباه بودن رفتار من یا کسی که مثل منه نیست چون من نیتم چیز دیگه ای بوده

و همچنین دلیل بر مثل هم بودن همه مرد ها نیست من همیشه معتقدم ادمای خوب چه مرد چه زن انگشت شمار همیشه هستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پس تنها مرد تاپیکم نیست خودش هم پیام داد و متوجه شدم که داره میخونه

عزیزدلم وقتی داره میخونه یعنی توی تاپیکت هست الان به جز ایشون هیچ مرده دیگه آیی نیست، من از اول دارم نگاه میکنم از همون ثانیه اول فقط این آقا تو تاپیکه

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

بله ادما متفاوتن خیلیا سر همین مهربونیشون گرفتار میشنیه شب تاپیک خودکشی یکی از کاربرای اینجا رو دیدم ...

متوجه ام 

ایشون هم آقای موجهی بودن و بی احترامی نکردن 

حتی مزاحمت خاصی نبوده 

ولی من فقط میخواستم ببینم که من اشتباه احساس کردم یا نه واقعا خبریه 

حتی اولین جملات تاپیکم هم هست اگه بخونید 

دیدم بعدش شروع کرد این پیام رو دادن :

خجالت بکش خانم من از خدا شکایت میکنم من چیکاره ام کسی تهدید کنم

و شما از خدا نمی ترسید؟! 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

بله ادما متفاوتن خیلیا سر همین مهربونیشون گرفتار میشنیه شب تاپیک خودکشی یکی از کاربرای اینجا رو دیدم ...

کاملا حرفاتو قبول دارم

درسته من تو این سایت تجربه نکردم هیچوقت

ولی شده حتی استاد دانشگام ک بهش حس پدری داشتم کاملا رید

و کلا ب هرکی تا قبل ازدواجم لبخند از رو مهربونی و‌انسانیت زدم رید تا تو شغلم کار هرکیو از سر خیرخواهی راه انداختم فک کرد خبریه

مقصرش ما نیستیم 

جامعه مردها رو بی جنبه باراورده

ولی حالا ک میدونیم بی جنبه ان تا حد امکان بهشون فضا ندیم دیگ همین

عزیزدلم وقتی داره میخونه یعنی توی تاپیکت هست الان به جز ایشون هیچ مرده دیگه آیی نیست، من از اول دارم ...

ببخشید شما از کجا نگاه می کنید؟ 

من پیامشون رو فرستادن کامت قبلی