2777
2789
از خداتم باشه گوزو

🦦الان سر همین پیام بروز میشیم

شانس؟

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فک میکنی کصخلیم ؟🤣وای من فک میکردم نغمه ۱۳ ۱۴ سالشه، وقتی گفت چند سالشه هم فک میکردم داره دروغ ...

کصافط😂

منم همیشه میگفتم این دوتا از کوون فیل افتادن انگار😂🥲

الان میوفتیم ب جون هم😅

شاید در جهانی دیگر...

کصافط😂منم همیشه میگفتم این دوتا از کوون فیل افتادن انگار😂🥲الان میوفتیم ب جون هم😅

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

کصافط😂منم همیشه میگفتم این دوتا از کوون فیل افتادن انگار😂🥲الان میوفتیم ب جون هم😅

تا توان داشتم میخواستم باهات حرف نزنم چون فک میکردم نمیتونم دهنم و بگیرم و یچی میگم🥲🤣

وای نغمه حلال کن، منم حلالت میکنم🤣

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

تا توان داشتم میخواستم باهات حرف نزنم چون فک میکردم نمیتونم دهنم و بگیرم و یچی میگم🥲🤣وای نغمه حلال ...

اره خب متوجه لحن حرف زدنت میشدم واسه همین بیشتر بدم میومد😂

شاید در جهانی دیگر...

ستایش ی حقیقتی هم درباره تو بگم، بعدش که باهام خوب شدی از بس تو شوک بودم و برام عجیب بود فک میکردم داری الکی میگی و نقشه داری -

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

اره خب متوجه لحن حرف زدنت میشدم واسه همین بیشتر بدم میومد😂

اصلا یادم نیس ازکجا به بعد خوشم اومد ازت😂💔