2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکرمن ک ویدیوهارو تو روبیکا پیدا کردم بقیشم پیدا کنم دیگع نمیام تلگرامعیش

بابا شما انسانی ای، انسانی و تجربی خیلی راحت تر پیدا میشه من کونم پاره شد هیچی هم پیدا نکردم

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

از آن نترس که های و هوی دارد، از آن بترس که سر به مظلومیت دارد

عهههه؟؟؟ اوکی ایدا خانوم

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

بابا شما انسانی ای، انسانی و تجربی خیلی راحت تر پیدا میشه من کونم پاره شد هیچی هم پیدا نکردم

راس میگی

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

راس میگی

بله منم خیلی دنبالش رفتم ولی خب، حافظه نداشتم وگرنه همشو دانلود میکردم عیخدا من چقد بدبختم همیشه خدا این درحال ترکیدنه

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

خب حالا این چه طرز صحبت با بزرگترته😒

عاااا کی گف تو بزرگتری

سنی ک من بزرگترم

عقلی تو

عیب نداره،نغمه متوجه شد ولی

تهدید بود انگار

خدا دریابع

عاااا کی گف تو بزرگتریسنی ک من بزرگترمعقلی تو

وای لنت بهت، خودتم میدونی عقل نداری، خدایا الان واقعا مظلوم شدی😭🤣

بله منم خیلی دنبالش رفتم ولی خب، حافظه نداشتم وگرنه همشو دانلود میکردم عیخدا من چقد بدبختم همیشه خدا ...

گوشی منم همینه