2777
2789
مث اسب رو اعصابم بتاز !

تقصیر خودته

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘

درد رفیق قدیمی ماست

درد کاری ک کرد بدتر بوو

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

درد داشت؟

ن

اون کارت بد بود

احمققق من عقده ای کثافتتتتتاره دیگ فعلا اینجام 😂😂😂

من دوست داشتم احمققق

💘🤌🏿همینم شکرر

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿ص۱۷` cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>>

کجاش بد بود؟

بیخیال

چیکار کردم مگه

.

تمام این مدت پیوسته از خودم پرسیدم هرکس بماند میماند تقلا چرا چیزی ک مال منه منو گم نمیکنه..بعدش باخ ...

دهنتتت چ خوب شددددههههه

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿ص۱۷` cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>>

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز