2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تمام این مدت پیوسته از خودم پرسیدم هرکس بماند میماند تقلا چرا چیزی ک مال منه منو گم نمیکنه..بعدش باخودم گفتم همه نیمه روشنه ماهو دوسدارن باید به نیمه تاریک ماه لبخند بزنم..بعدش فهمیدم که آبی تر از انم ک بی رنگ بمیرم تازه متوجه شدم درد رفیق قدیمیه ماست..اون لحظه فهمیدم که این کاربر واسه همیشه مرده

داشتم فک میکردم با چیزایی ک گذروندیم مث قبل میشیم و بعدش مات موندم ینی کسه دیگه اییم میتونه چنین باشه اخر فهمیدم شاید در جهانی دیگر همه این اتفاقا بیوفته

پروف خودمم*

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست..

تمام این مدت پیوسته از خودم پرسیدم هرکس بماند میماند تقلا چرا چیزی ک مال منه منو گم نمیکنه..بعدش باخ ...

نغمه لعنت بهت دارم پاره میشممممممممممممم😭🤣🤣🤣🤣🤣

ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛

گومیخوری چرا؟ گاییدی منو

ن جدی ب حقیقت بنگر

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘

حقیقت و بکن تو همونجا

بیخیال🎣

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘

بیخیال و درده مرض

هم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز