2777
2789
عنوان

خیلی گشنمه بی پولی چقدر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی که من هستم کوچیکه اینچیزانیس..خودم فرزندبهزیستیم ولی عضونیسم

به غیر بهزیستی .

مساجد شهر بزرگتر برو .

ان لاین به حسابتون‌پول بریزند.سبد کالا هم گاهی میدهند.گوشت قربانی هم میدهند.

البته تحقیق نوبتی هم هست .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

وای ما هم جفتمون کارمندیم شغل دوم هم داریم گوشت دو ماهه مامانم بهمون میده اصلا نمی‌دونم پولا چی میشه

از بس گرونی اومده، بخدا ازین هفته تا هفته بعد میبین افزایش قیمت زده. حبوبات و مخصوصا لوبیا چیتی که اصلا نمیشه خرید، فکر کن خوراک لوبیایی که فقیرانه بود هم نمیتونیم بخوریم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

اره .میشه .یادت باشه پول را اول پنیر روغن ماکارونی رب عدس بده .اگر مرغ تونستی مرغ بخر کم .تخم مرغ هم ...

فروشگاه ها فقط یه سری وسیله هارو میدن.باید برم جایی که بتونم هرچی بخوام بخرم.

نه بابا مگه میشه؟ من همیشه زیر شصت بودم ولی بازم استخونی نبودم. بخاطر بارداری دوم ریختم بهم. شاید اس ...

اره حتما شامس ندارم پایین تنها باریکه پاهامم همینجور🤣خداهمرووداده توبالاتنه پهن وصورت وبازوی تپبل هی 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

به غیر بهزیستی .مساجد شهر بزرگتر برو .ان لاین به حسابتون‌پول بریزند.سبد کالا هم گاهی میدهند.گوشت قرب ...

کی ان لاین پول بریزه ..خب من از خدامه بیان بازدیدومدارک بفرستم

میخونم تقریبا سوره واقعه رو

پس انشاله برکت و روزی سرازیر بشه..... 

از امام زمان هم بخواه کمکت کنه

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
از بس گرونی اومده، بخدا ازین هفته تا هفته بعد میبین افزایش قیمت زده. حبوبات و مخصوصا لوبیا چیتی که ا ...

آره اونشب دوستام میخواستن بیان پیشم باورت میشه وسایل سالاد ماکارونی نزدیک به تومن شد اصلا خیلی شوک زده شدم 

اره حتما شامس ندارم پایین تنها باریکه پاهامم همینجور🤣خداهمرووداده توبالاتنه پهن وصورت وبازوی تپبل ه ...

الهی عزیزم‌. بدنسازی کار کن تا فرم بگیری، من لاغر بودم تقریبا ساعت شنی بودم. همه جام معمولیه، مدلینگا دیدی چجورین؟ سینه و باسن عادی و بدون شکم. الانم همه جام به یه اندازه چاق شده. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

فدات شم من تا حالا نگرفتم برام بگو نیت خاصی داره

والا من نیتی خاصی نگفتن، با خودم گفتم چله واقعه شروع کنم به نیت گشایش روزی و برکت... و از اون روز شروع کردم.... 

چون روز اول و تاریخش رو ننوشتم جایی،،، دقیق یادم رفت روز اخر کی هست،،، از اون روزی که حدس می زدم  روز اخر باشه سه چهار روز بیشتر خوندم... و البته هپون روزیی که حدس می زدم روز اخز باشه دقیقا هپون روز پول قابل توجهی واریز شد به حسابم

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم