2777
2789
عنوان

خیلی گشنمه بی پولی چقدر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 98 پست
کی ان لاین پول بریزه ..خب من از خدامه بیان بازدیدومدارک بفرستم

مسئول خیریه . ....تو مسجد محله از ابدارچی گرفته تاصاحب کلید مسجد و همه را بشناس .

برو چند مسجد محله .

قشنگ اشنا شید ‌.پرس و‌جو‌کنید .

البته از بس سرشون شلوغه کلافه از گاهی بی احترامی هامیشند .همش ناراحتند .زیادجوابگو نیستند .چون‌خودشون دنبال منابع کمک برای خبریه مسجدند.هم خوب باشه هم ارزون باشه.

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسئول خیریه . ....تو مسجد محله از ابدارچی گرفته تاصاحب کلید مسجد و همه را بشناس .برو چند مسجد محله . ...

اینجامسجداپنحوری نیس یکی دوتاجاهس تعزیه میندازن کسی نیس که برم بگم

چقدر تاپیکا غم انگیزه خدایا ب مردمان سرزمینم ارامش واسایش عطا کن امین

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

اینجامسجداپنحوری نیس یکی دوتاجاهس تعزیه میندازن کسی نیس که برم بگم

.اگر نشد سایت لیدر نامه بنویس ..اگر شهر کوچکه برو شهر بزرگتر

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

الهی عزیزم‌. بدنسازی کار کن تا فرم بگیری، من لاغر بودم تقریبا ساعت شنی بودم. همه جام معمولیه، مدلینگ ...

اره ۳ساله درحال ورزشم یساله بطورحرفه ای میرم واقعاخیلی خوب بوده درحال ساعت شنی شدن هستم هیپ دیپ خالی دارم ک دارم پرش میکنم لعنتی همین تحملش سخته برام🤩ولی خدای خیلی قوای جسمانی بالامیبره خسته نمیشی ازپیاده روی ویاکارکردن زیادبدن محکم شده من تازه ب جشم دارم میبینم رنگ موستم بازشده بعد۲۶سال زندگی تازه فهمیدم😉😂 اما تاوقتی ک میرم بیرون تی گرماهوازی کارمیکنم خیلی  عالی ترمیشه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!